Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Thursday, August 19, 2010

Perkara Biasa Tapi Pelik Pada UMNO

"...malah kami terpaksa mengeluarkan belanja sendiri melaksanakan agenda parti"

so what?? Apa masalahnya? Keluar duit sendiri pun jadi masalah besar pada pemuda UMNO?

errr.. cuba korang gi interview skit kat mana-mana Ketua Pemuda PAS Kawasan.. mungkin depa boleh bagi lagi details apakah yang dimaksudkan dengan keluar duit sendiri!

sunsnake 19082010

2 comments:

Anonymous said...

Betul ke keluar duit poket sendiri buat program parti?? atau projek tak masyukkkkkkkkk...

Kalau dah dasar um-NGOK tu tak payah nak AUTA la wehhhh.

-madir-

sunsnake@budakbalun said...

hehehehe.. lebih kurang la tu bro..
mana ada perkataan IKHLAS dalam hidup orang UMNO la ni..

dulu-dulu mungkin laaa..