Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Monday, April 19, 2010

PRK Hulu Selangor (83) Siri fitnah UMNO semakin menjadi-jadi!

Baru je teman post malam tadi akan kegusaran teman dengan gerak kerja kempen UMNO di Hulu Selangor ni, dah pagi ni menjadi kenyataan!
Laporan daripada beberapa orang sahabat dan mms yang disertakannya jelas UMNO cuba mengelirukan rakyat dengan sebaran cd-cd yang meragukan!

Jelas, walaupun mempunyai kuasa media, UMNO masih lagi gagal meyakini kemampuan mereka sendiri! terpaksa menggunakan cara lama dan tidak profesional!

Semoga Rakyat cerdik daripada tipu daya UMNO ni..

p/s: benda-benda ni ditemui di kawasan Bukit Sentosa@Jalan Teluki.

sunsnake 19042010


2 comments:

Anonymous said...

Bro,

Kita tunggu la 2 ekor MALAUN nie balik US lepas bersabtai ikut PM. Mesti depa ikut sama kempen BANTAI PKR, kununya bekas orang kuat PKR la katakan.

Dah sedap pegi makan angin kat US pekena sket brain storming ngan PM konfirm balik makin gila jadinya.

Pada YB Zul tu, mintak-mintak la buka kopiah tukar ngan songkok buat MALU je.

-madir-

sunsnake@budakbalun said...

kopiah zul tu pun dah ada kaler2 la nie.. dulu 100% putih!