Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Wednesday, July 14, 2010

Budakbalun..Not in the mood!

Teman nak tido jap.. depan pc...


Sama gak macam Mother Of Three...
Teman pun la ni macam takde mood langsung nak berceloteh dalam dunia blog nih!
Nak maki UMNO.. dah naik jemu!
Nak tegur PKR.. banyak sangat nak ditegur!
Nak tegur PAS yang dah macam over confident leh menang PRU13..
kang kata tak wala' pulak!

hantam sajalah labuuuuu..

teman nak relax 2-3 hari atau 2-3 jam jap...

jumpa lagi lepas hibernasi ini ya!

sunsnake 14072010

5 comments:

Isa said...

yabedabedu.... hibernate bro.... gua suka baca ayat lu.. dah jemu nak maki... dan konpiden menang PRU13

kah..kah..kah...

sunsnake@budakbalun said...

berkata benar walaupun pahit doe!

Kadang2 menyampah gak dengar suara-suara over confident nih!

walhal suasana sebenar di peringkat cawangan.. malahan kawasan! tak sehebat yang dicerita!

aduyai!

C++ said...

Bhai Sunsnake@BudakBalun...

Betul tue... kekadang tue rasa dah maleh nak tulis dah... hahaha...

Tambah lagi kalu kena isu tak wala' tue.... hahahaha

Anonymous said...

kucing tu x meleleh air liur basi plak ker

sunsnake@budakbalun said...

kucin tu jenis ada adab punya...
bukan kucing pencacai UMNO kak oiii!!