Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Friday, March 2, 2012

Baik dan Sucinya Hati DS Najib Kesayanganku...


Kantoi lagi Najib nie..

"Walaupun saintis sudah mempunyai bukti termasuk akuan dari badan-badan antarabangsa sisa buangan itu selamat tetapi kerana masih ada orang yang tidak puas hati yang membabitkan soal emosi dan psikologi, jadi kita putuskan kena pindahkan sisa buangan itu ke tempat yang lebih jauh," katanya.

YB NAJIB!

Kalau benda tu tak merbahaya, bukan takat Australia, Amerika pun akan suruh bukak KILANG tu kat negara mereka!

Pasal bahayala KAPITALIS Australia tu suruh bukak kat Malaysia. Pasal apa mereka suruh buka di Malaysia?

PASAL ADA PM YANG SENANG KENA CONG!

Besok YB dah tak ada jawatan PM, YB boleh PINDAH keluar negara dengan KELUARGA YB!

RAKYAT KUANTAN? Nak ikut pindah sekali kalau mereka rasa diri mereka tak selamat? Minta maaf. Kalau mereka ada billion2 mcm YB yer.. nie mereka nak beli makanan untuk anak keluarga mereka pun fikir 3 4 kali... apatah lagi nak memikirkan masalah negara nie.

TUMBANGKAN BN pada PRU ke13!

catatan di malaysiakini oleh pembacanya

budakbalun 02022012

PM: Sisa Lynas akan dipindah ke lokasi jauh dari penduduk

Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini mengumumkan bahawa sisa buangan kilang memproses nadir bumi Lynas di Gebeng, Kuantan akan dipindahkan ke lokasi lain yang jauh dari penempatan penduduk.

Perdana Menteri berkata keputusan itu diambil setelah mengambil kira soal kelegaan masyarakat tempatan daripada segi psikologi dan emosi.

"Walaupun saintis sudah mempunyai bukti termasuk akuan dari badan-badan antarabangsa sisa buangan itu selamat tetapi kerana masih ada orang yang tidak puas hati yang membabitkan soal emosi dan psikologi, jadi kita putuskan kena pindahkan sisa buangan itu ke tempat yang lebih jauh," katanya.-Malaysiakini

2 comments:

baginda® said...

Salam sahabat blogger,
just nak mohon jasa baik tuan linkkan blog saya kerana blog saya sudah bertukar link dari bagindareformasi kepada erapasca
link baru [www.erapasca.com]
mohon update yer..
terima kasih kita teruskan perjuangan PAS ganti UMNO!!

BUDAK BALUN YANG BEBAL KEPALA OTAK said...

PENGECUT JUGAK ANJING KURAP BALUN NI YE....HAHAHAHA!!!! WONG...WONG...WONG...PENGECUT..PENGECUT...
WONG...WONG...WONG...PENGECUT..PENGECUT...
WONG...WONG...WONG...PENGECUT..PENGECUT...
WONG...WONG...WONG...PENGECUT..PENGECUT...