Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Wednesday, March 23, 2011

Fitnah Wanita - Benar Kata Ustaz Shamsuri..


Teman selalu dok ulang kaset ceramah ustaz Shamsuri ni dalam kereta..
Walaupun la ni dah canggih dan mana ada kereta masih guna cassete player..
Tapi teman maintain dengannya sebab teman tak mampu nak beli cd player! hehehe

Yang ye nye..
harga kaset ceramah jauh lebih murah daripada cd ceramah..
Kaset RM10 boleh dapat 3...

Ada satu kaset ceramah ustaz Shamsuri yang menceritakan fitnah..

ceramahnya berbunyi begini lebih kurang..

"Tuan-tuan.. la ni dah jatuhkan orang bukan susah.. bukan susah.
saya ni contohnya.. kalaulah kata tiba-tiba ada satu orang tak suka saya..
dok upah sorang perempuan datang mai sini dan kata yang saya dah berzina dengan dia.. apa nak kata? apa nak kata?

Saya memang boleh nafi tapi tak dapat tidak akan ada orang yang berkata 'tak sangka' Ustaz Shamsuri jadi macam tu?..
cukup senang kalau nak gunakan perempuan sebagai punca.."


Benarlah kata ustaz Shamsuri tu dalam ceramahnya...
Cukup senang nak menimbulkan fitnah pasal perempuan ni..

Rumahtangga boleh cerai berai..
Tunang lanang boleh putus..
Couple boleh clash...
Kesatuan masyarakat boleh pecah!
keamanan negara boleh runtuh!
Paling malang, agama dapat malu!

Tambahan kalau dah ada pulak puak-puak melayu yang..
pada depa bersumpah sahaja dah jadi confirmed dah!!
Tak payah nak bukti-bukti lagi dahh..
Hilang ghuyib hukum hakam Islam dalah hal sumpah ni...

hmmm.. oh lupa plak!
Dah akhir zaman....

sunsnake 23032011

PKR dakwa Rahim Thamby Chik, Eskay terbabit

Ahli Majlis Pimpinan Pusat (MPP) PKR dan ahli parlimen Sungai Petani, Datuk Johari Abdul hari ini mendakwa bekas ketua menteri Melaka dan bekas konsul kebesaran Thailand di Malaysia adalah mereka di sebalik video seks yang dikatakan melibatkan ketua umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Bercakap dalam satu sidang media di ibupejabat PKR di Petaling Jaya, Johari mendakwa, beliau telah ditunjukkan video itu oleh ahli perniagaan Shazryl Eskay Abdullah - yang pernah berkhidmat sebagai konsul kehormat Thai di Kedah - pada 21 Mac lalu, di Hotel Flamingo di Ampang, Selangor.


Berita Penuh

2 comments:

Anonymous said...

Bro Balun,

Kena buat macam PM Najib, dia dah sumpah takde kaitan dengan Altantuya terus selesai masalah, tak payah nak naik turun mahkamah dan dah tentunya PENCACAI umNGOK akan berkata 'BERANI KERANA BENAR'.
Dan lagi kata PENCACAI tengok DSAI tak berani sumpah sebab takut kena laknat la tu.

Lepas nie tak payah ada mahkamah la, kita terus sumpah je selesai masalah. Agak-agak Mat Pit kat Chow Kit tu berani tak bersumpah yang depa tak hisap DADAH?

-wakleman

sunsnake@budakbalun said...

Wak..
lepas ni kalau ko berkenan dengan mana-mana kereta yang power.. ko sumpah je depan owner kete tu..
terus jadi ko punya!

wakakakaka!
bangang punya puak2 tuh!