Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Monday, October 18, 2010

Lagi Bukti UMNO Parti Islam Sebenar!!! [Gambar]

Ulamak bangang!!!!


Teman dah habih ayat dah nak maki Rosmah ni..
Alhamdulillah lah jugak..
sekurang-kurangnya Allah SWT tunjukkan pada kita siapa sebenarnya Najib-Rosmah laki bini nih!
Hebat betul kekeliruan mereka dengan Islam sebenarnya!
At least kita tahu takat mana pengetahuan Islam mereka!

Aduyaiii..
Kenapa la makcik pakcik Felda tak nampak lagi!!
Ke masjid/surau tak miss..
Solat jemaah 5 waktu!
Tapi tangan najib dan rosmah ni lah diciumnya kalau berjumpa!
Aduyaiii!!
Bodoh! Dulu Kini Selamanya!!!

sunsnake 18102010

UMNO Parti Islam Sebenar - Najib Tun Razak

Dalam pada itu, Perdana Menteri turut menafikan dakwaan Nik Abdul Aziz bahawa Umno menghabiskan masa lebih 50 tahun untuk menyerang pergerakan Islam seperti PAS, sebaliknya Najib berkata Umno adalah parti sebenar yang membangunkan Islam di negara ini.

"Kita tak menyerang pergerakan Islam, kita menegakkan Islam di dalam negara kita. Kita membangunkan Islam dalam negara kita, yang mana Umno lah yang menjadi parti yang sebenarnya membangunkan Islam di tanah air kita ini, pada hakikatnya...jadi tidak benar apa yang mereka kata.

"Yang kita berbeza pendapat ialah dengan cara PAS. Politik PAS itu yang kita bezakan sebab PAS adalah parti politik. PAS tidak disamakan dengan Islam, PAS pada hakikatnya adalah sebuah parti politik...ini yang saya nak tegaskan," katanya. BERNAMA

Berita Penuh



















sumber & berita penuh - pria malaya

9 comments:

Pakwe Tiz Zaqyah said...

alamak..ini bukan fesyen ISLAM ni..ini bukan fesyen ISLAM..Rosmah dah rosakkan nama ISLAM..tolong la..sapa2 tu yg ada pengaruh..tolong sentuh isu ni..kalau terdedah body belakang tu bukan ISLAMIK tu wei... aaaaaaaaarrrrrrrrrgh...tapi cun gak model2 tu kan???

Anonymous said...

mana mufti mana ulamak umno, apa bodo sangat nih

Anonymous said...

Sireh : aduhai.. memalukan ISLAM.. apa itu ISLAM di mata najib dan rosmah.. menitis air mata sireh tgk gambar2 nih..

bukan orang kafir je yg hina ISLAM, org ISLAM sendiri hina ISLAM.. nauzubillah..

sunsnake@budakbalun said...

sapa2 yang ada pengaruh?
mana boleh kecoh bro... karang miss soruu!!!!

pada teman ni kemuncak kekeliruan Najib suami isteri..
so, pada yang selama ni cintakan couple ni.. WAJIB fikir balik laa..
kalau Allah nak bagi hidayah..
Alhamdulillah...
kalau tak.. nasiblahhhhh!!

cakap lebih2 kang ada lak pencacai UMNO kata siapa teman nak tentukan syurga dan neraka!!!

MOH KEMBARA said...

Salam,
hee megahnyer teman nengok PM dan suami dia, ehh isteri dia, bersengkokol dan berhantuk bahu dengan the Rich & Femes dan kerabat2 Eropah, di Monte Carlo! Yeah bangganyer kita, Msia dah jadi terkenal!

Anonymous said...

Assalamualaikum...
Saya ingin perbetulkan sikit komen tuan tanah..tk semua orang felda berpikiran kolot seperti dulu..yang masih menyokong hanyalah generasi pertama dan hampir 60% generasi ini sudah pulang mengadap ilahi..kami ni generasi ke2 dan ke3 dh celik pada semua isu semasa dan politik..doa doakan saja..Insya allah..jika diizinkan Allah..revolusi anak felda dan Johor akan berjaya kelak..

sunsnake@budakbalun said...

Anon 12:23am
Wa.salam..

InsyaAllah Tuan..
Teman doakan sangat2 ada perubahan yang besar daripada generasi Felda seterusnya..

Teman punya pendapat tuh berdasarkan pemerhatian teman di Felda2 sebelah sini terutamanya dalam Perak..
Terbukti! felda disini masih lagi fixed deposit UMNO yang sangat hebat! adehh!

Anonymous said...

Ala...ini fesyen Islam gak la...tutup aurat pe..walau x pakai tudung...memang betul pun org UMNo nanti kata sape teman nk tentukan syurga dan neraka!!!..teman tuhan ke nk tentukan syurga dan neraka...!!!!
UMNo dulu kini selamanya...
PAs to All...org kapir pun boleh join sekali ek.hahaahaha....

sunsnake@budakbalun said...

Adehhhh...
??????