Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Saturday, September 4, 2010

Amoi idamanku... heh heh heh

Ini bukan amoi teman semalam.. ini amoi Pok Jib & Baginda.. Ini Altantuya!


semalam teman berbuka puasa di hotel 5 bintang..
perghh!! ramai gak orang..
Gila apa diorang nie semua?
Harga buffet disini RM100++ beb!
Pun boleh ramai lagi yang mampu makan kat sini!
Gila orang Malaysia!! zakat fitrah ntah dah bayar lom??

Mungkin.. yang ramai ni pun company supplier sponsor..
macam teman gak leee.. hehehee

Bersembang dengan seorang amoi yang sangat menarik hati!
Wajahnya lembut dan sangat ayu..
"ayyakk!! amoi! wa sulah nyatuh cinta sama lu!!"

Apa yang menariknya semalam..
Dia bersembang isu politik lebih hebat dari teman!
Walaupun mulanya segan-segan, setelah melihat respon teman yang baik..
dia sangat bersemangat memberikan pendapat dalam pelbagai isu semasa!
Hatta isu DAP masuk surau pun dia sentuh!
Hebat! Getus hati teman sambil memandang wajah ayunya amoi itu!
wakakakaka! (kalau tau bik mama teman kat umah.. mamposss!)

Amoi idamanku ini sangat sedih dengan bagaimana Kerajaan PR Perak dijatuhkan..
Dia sangat kagum dengan Nizar dan PAS..
Malahan dia menganggap PAS lebih dipercayainya berbanding DAP!!!
Dia mengakui bukan ahli mana-mana parti kerana keluarganya sendiri tidak aktif didalam politik namun belum pernah cenderung kepada mana-mana parti sebelum ini..
Sekarang baru mereka melihat bahawa PR adalah satu-satunya pilihan yang lebih baik daripada BN...

Hmmm.. alangkah indahnya kalau teman berjaya bawak amoi idaman teman ini masuk PAS!
wakakakaka!
Takkan masuk PAS aje?

sunsnake 04092010

6 comments:

Azam Mohd Nor said...

kalau dah jodoh takkan ke mana??

wa masyuk nampak makan kat hotel 5 bintang...aku buka makan panadol je

ehehe

Anonymous said...

Amboi amboi brader ni; Cubalah usha utk jadi ahli pas (non moslem wing)...kalau tak nak maknanye she;s just being polite n nice to u..hehehe...kalau dah jadi ahli barulah leh pikir nak tambah cawangan ke tidak.

Manjungmari said...

Lain kali bubuhlah gambarnya tu,,, bukan apa.. takut-taku hantu altantunya yang menyamar...

sunsnake@budakbalun said...

- azam.. agak2 la ko buka puasa panadol.. campur coke tak? kok berdongung kepalo!! wakaka!
Supplier belanja daa.. belasah sudahh!

- Anon12:48 .. tu la pasal.. abis2 teman kempen cite pasal DHPP. hmm.. sambil tu dok bayangkan amoi tu pakai tudung labuh lakk!! huh! jihad syeikhhhh!!!

MM - errr.. ye la bro! cemane leh terlupa amik gambor lak! hmm.. mungkin jelmaan altantuya... sob sob sob!

baginda® said...

asal aku yang takde lam ini gambar leh termasuk nama nih? ini kes leh saman malu nih.. malu kerna ramai orang tau kau suka minah nih... wakakaka

sunsnake@budakbalun said...

aduyaii!!
bukan ko la Baginda.. kalau ko mesti ada (R) tuh!! wakakak!
maksud teman Anak Baginda laaa..
siapa lagi!!!

wakakakak!! tak perasan lakk!!!
jangan saman malu teman wehh..
duit dah habis beli baju raya!

p/s: mungkin teman kena pegang pepatah "cinta tak semestinya bersatu"... wakakakak!