Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Tuesday, May 11, 2010

Tok Mufti Perak!!! Tolongggg!!!

Ini rupanya pitbull.. baru teman tau! yang jantan tuhhh!!

Tok mufti Perak.....komen?

yang rajin dan berminat dengan konsert-konser maksiat ni pun bukan orang lain..
geng puteri UMNO jugeeee!!

p/s: hal judi world cup hari tu pun still takde khabar berita dari tok mufti nih!
Dah gi umrah kot???

sunsnake 11052010

PAS bidas konsert 12 jam tanpa henti
Mei 11, 10 1:56pm

PAS membidas Pusat Permohonan Penggambaran Filem dan Persembahan Artis Luar Negara (Puspal) kerana 'mengelak' membuat penjelasan berhubung konsert panjang 12 jam tanpa henti yang disertai artis R&B popular Pitbull. Timbalan Presiden Nasharuddin Mat Isa mendakwa konsert daripada jam 7 petang sehingga 7 pagi yang dijadualkan pada 15 Mei ini "telah melanggar garis panduan durasi persembahan sesebuah konsert". "Seperti yang sedia termaktub, sesebuah persembahan konsert di tempat awam tidak boleh melebihi jam 12 malam dan jika mempunyai sebab-sebab tertentu mungkin dibenarkan sehingga 1 pagi. "Juga bagi sesebuah kelab hiburan dan disko, ianya dibenarkan untuk beroperasi sehingga pukul 1 pagi ataupun 2 pagi," tulis Nasharuddin dalam kolumnya dalam Harakahdaily.net.

3 comments:

Alias Mohd Yusof said...

Tok Mufti Perak..... Jawatan Mufti ini kena reform semula untuk menjaga kredibilitinya.

Muara said...

Saya setuju dengan Alias! Sebelum ni saya dah bagi cadangan agar gaji mufti dibayar oleh pihak jabatan agama atau tidak melalui kerajaan yagn memerintah.. tak kiralah PR perintah ke atau BN perintah.....

LibangLibu said...

Tuan blog,

Saya selalu mengikuti blog tuan ini dan saya ingin sama melebarkan jaringan pembaca.

Kalau tuan tak keberatan, mintak letakkan blog saya dlm blogroll tuan.

t/kaseh