Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Tuesday, May 11, 2010

Saiful Bukhari, failed belajar tapi lebih pandai dari doktor!


Tanpa menafikan hak dia untuk membela diri..
Cuma teman pelik kenapa dia boleh berkata demikian!!
Kalau dia tuduh doktor tu mungkin tersilap periksa jub*r dia ok la jugak!

Ini dia tuduh doktor tu berbohong!

pehhh!! Sejak bersumpah dalam masjid ni dia dah dapat kasyaf ke?
Dia dapat ilmu kedoktoran perubatan ke selama dia menyorok selepas bersumpah kat masjid hari tu?

hebat..hebat..

Budak kantoi periksa tapi lebih pandai dari doktor!

Kalau joint Dr. Fazley buat kursus motivasi kompom laku nih!!!

wakakakaka!

sunsnake 11052010

Perbicaraan Anwar: Saiful Tuduh Doktor Bohong

Saiful Bukhari Azlan hari ini memberikan keterangan menggemparkan apabila mendakwa doktor yang memeriksanya di sebuah hospital telah berbohong dengan laporan perubatannya.

Saiful memberitahu Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur bahawa doktor Mohamad Osman Abdul Hamid dari Hospital Pusrawi berbohong apabila menyatakan Saiful mengaku mengalami kesakitan di duburnya kerana benda plastik telah dimasukkan ke dalamnya.

Saiful mendakwa beliau tidak memberikan pengakuan sebegitu kepada doktor berkenaan.

Namun pada masa sama, Saiful gagal memberi penjelasan terhadap laporan hampir sama yang dikemukakan oleh tiga pakar perubatan Hospital Kuala Lumpur yang turut memeriksa beliau.

berita penuh

4 comments:

Anonymous said...

dr. padley itu dr perubatan ker atau dr photokopi...

Anonymous said...

saiful ingat semua orang bodoh macam ko ker? baruah!

sunsnake@budakbalun said...

saiful la ni dah lain cerita dah wehhh!!
dah 'main' depan balik!!!
wakakkaa!

sunsnake@budakbalun said...

saiful la ni dah lain cerita dah wehhh!!
dah 'main' depan balik!!!
wakakkaa!