Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Saturday, September 10, 2011

YB Batang Kali.... Ukur Baju Sendiri Dulu wehh!

Mungkin layak sangat kalau teman kilaskan seperti budak paling bangang di sekolah mempertikai tahap akademik Guru Pakar Fizik Sekolah!

Kepada YB yang teman hormati ini..
ada perlunya berfikir sebelum memberi pendapat..
jangan terlalu nak membodek, sampai terlupa untuk buat sedikit kajian..
Dan yang penting.... kena sedar diri..
sebelum nak kondem kelulusan akademik orang lain..
ukurlah kelulusan diri sendiri dulu!
1Hulu Selangor tahu tahap sekolah kamu!

Mungkin kawan-kawan di Pejabat Daerah boleh sahkan tahap akademik dan jawatan terakhir YB ni disana...

Penting ada kelulusan..
Tapi lebih penting semua orang sedar diri!

Se'bengkeng-bengkeng' teman kat Najib Tun Razak..
Teman tak pernah pertikai akademik dia..
kompom jauh lebih tinggiiiii daripada teman!

so, YB... jangan nak membodek sangat sampai lupa diri sendiri..
by the way..
YB nak bodek siapa pun?? Ada orang nak rampas kerusi YB ke?
errr..?? cite la skit? ada desas-desus kedengaran ke?..
errr.. YB... Apa khabar Ketua Pemuda Bahagian???

budakbalun 10092011

9 comments:

Puan Mami BooLuck said...

sapa dia ni nak tentukn layak tak layak mat sabu nak bdebat??
kalu setakat dgn die,satu fakta pon dah cukop mat sabu buat die terbaring sambil meleleh air hidung!!

die lupa atau langsung tak tau pasal najib sendiri takut nk bergandingan berucap dgn mat sabu??tu belom suh berdebat lagi...

mmg ciri2 YB bangang lah die ni!!

budakbalun said...

Apa nak buat mami... majoriti rakyat Batang Kali kebuloq dengan YB nie..

MONTERO said...

BETOL TU...

MAT SABU HANYA TEWAS KEPADA NORMAH SAJA

Nam Ron said...

Sapa kenai mamat ni? Ini mamat cari makan dengan Umno_Apco. Ini mamat boleh cakap apa saja asalkan dapat RM.

Ini mamat serupa dengan Mat sopi budak bangang kat kampung aku.
Ini mamat sanggup tahan juboq kalau umno suruh tahan juboq. Ini mamat sanggip tutuh puki mak dia kalau umno suruh tutuh puki mak dia.

Kah kah kah kah..Fuck Off sama ini mamat kah kah kah

Anonymous said...

Yang Bongok mangkok ni menang pon care haram gak..undi pos.,tah bile beljor tetiba ada diploma bile nak btanding..takde ape yg dapt dibutnye..skgr bg sumbangn hr raye, org nk g haji bolehlah..tupun dua tige posen..tang buat banner dia le yang paling teror..tak sedor muka cm flowerhorn..

budakbalun said...

mmg YB umno sorg ni hebat cari publisiti.. hakikatnya org melayu mmg anggap YB ni kena ada di setiap majlis kawin,mati,bersunat... nak buat mcm mana..
lantak lah YB rasuah pun...

adeh bangsaku...

otaistillkick said...

dia ni org panggil peon. Kemudian kerja di pejabat JKR Selangor.Jadi macai Pengarah JKR Selangor orang kampong dia dan Azib Mais tu. Sana baru dapat keranai. Jadi CC pej, daerah h/selangor. Berhenti awal dah kaya ... jadi ketua pemuda umno h/selangor.Sekarang ni berangan nak tendang Idris dari Ketua Bahagian pulak.

Zalee said...

puak umno ni mmng mcm tu,tk sdar dri.bru2 ni timbalan ktua puteri umno buat laporan polis kt DSAI buat laporan palsu kes video sex.Polis pun tk kt DSAI buat laporan palsu,dia pulak nk mmandai.Mcm mna puteri umno bleh tau itu laporan palsu,wallahwa'alam

budakbalun said...

dengor cite YB ni buat report polis pasal khutbah Jumaat di masjid Assalam? ye ke?