Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Wednesday, February 16, 2011

Pegang Sumpah Rahsia Kamu ye Khusrin?


Haaa..
Dah Angkat sumpah tu kena pegang la ye Khusrin..
Jangan khianat pulak!
Jangan besok-besok... ada pulak perkara dalam meeting exco..
belum apa-apa dah diulas dek Noh Omar..
belum apa-apa dah diulas dek Khir Toyo..
belum apa-apa dah diulas dek Najib Razak!
Belum apa-apa dah diulas dek Kamalanathan!

Jangan sampai MB belum keluar kenyataan,
Noh Omar dah keluar kenyataan dulu..
Khir Toyo dah keluar kenyataan dulu..
Najib Razak dah keluar kenyataan dulu!

Wakakakakaka!

Dah lama tak dengar tuduhan puak-puak UMNO kutuk PR khianat Sultan kan?
Sejak UMNO tolak usul kembalikan kuasa yang UMNO rampas pada Sultan hari tu!

Adehhhh!

sunsnake 16022011

SUK: Khusrin angkat sumpah simpan rahsia hari ini

SHAH ALAM, 16 Feb — Datuk Mohd Khusrin Munawi mengangkat sumpah simpan rahsia selaku Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor yang baru, enam minggu selepas dilantik ke jawatan itu dan di sebalik krisis berhubung pelantikannya.

“Datuk Mohd Khusrin Munawi mengangkat sumpah simpan rahsia hari ini... di depan saya dan anggota Exco Kerajaan Negeri yang lain,” kata Menteri Besar Tan Sri Khalid Ibrahim kepada pemberita di sini hari ini.

Khalid mengesahkan bahawa Mohd Khusrin berbuat demikian di hadapan beliau kira-kira 1.30 tengah hari ini.

Berita Penuh

5 comments:

TARANTULA said...

MEMALUKAN, MELOYAKAN, CUKUP HINA

DAH LUDAH HIRUP BALIK KAHAK...AKHIRNYA SI BANGANG KUDA TUNGGANGAN DAP TERPAKSA DENGAN MUKA TEBAL MENERIMA KHUSHRIN....KENAPA TAK LAWAN SULTAN LAGI...LAWANLA

CAKAP BERDEGAR2 TAIK CIRIT PENUH MUKA

sunsnake@budakbalun said...

pulak??
Diterima.. kata pengkhianat?
ditolak kata pengkhianat??

sakit jiwa apa kamu ni?

Yang semua ADUN UMNO Selangor tolak usul kembalikan kuasa kepada Sultan Selangor tu tak khianat pulak pada kamu??
Itu apa?? setia?

hok aloh.... jiwa kacau puak pencacai membabi buta neh!

wakakkaa!

keluhum said...

Salam Besan..hehe..
Diorang neh putar belit mcm anaconda x igt nk mati..
Klu isu x memihak depa mula la mcm org x makan ubat penenang meroyan depa neh..
Betui la kata hang depa neh kena sakit jiwa tahap personaliti ble pecah smpai 24 ragam..hehe..
Klu dh xda modal senyap2 jer la,nmpk la mulia sket..whakakaka!!!
Tp depa ne nk bckp jugak..
Bila bckp terang2 pulak nampak x cerdiknya depa...
Klu bab maki neh memang depa neh champion dunia bro..
Nk maki2 org tp blakang depa penuh bergelumang taik!!!!
Whakakaka!!!

LEMBUmno DAHmeroyan said...

Pada aku..nampak KEBIJAKSAAN..MB Selangor.. berundur selangkah..bukan bermakna KALAH..dalam tentera ..MERIAM kena ambil jarak jauh untuk menembak..jika dibandingkan dengan SENAPANG..MB sedang mencari JARAK yang tepat..

sunsnake@budakbalun said...

keluhum..
w.salam besan.. hehehe

teman pun kadang2 malu sendiri dengan komen puak2 pencacai..
kat mana2 blog pun..
hujah kalau depa bagi pun Allahuakbar..
macam berfikir guna lutut!
sudah2nya depa spin issue...

kita cerita pasal minyak..
depa cerita pasal Nik Aziz..
wakakakaka!

umno dah meghoyan..
teman setuju mengalah bukan kalah..

ambil contoh Khalid al walid punya taktik masa perang uhud..
walaupun masa tu dia lead tentera kafir mekah..
tapi strategi dia untuk undur sebelum menyerang kembali tentera Islam menggunakan bukit uhud yang ditinggalkan!

-karang ada la pencacai yang spin kata teman sokong tentera kafir mekah pulak!! maklumlah puak2 ni bukan suka berfikir.. tambah pulak kalau cerita Islam.. semua ikut logik akal depa jaaaa.. dah lama dahhh!! adehhhh!