Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Wednesday, February 16, 2011

Kamu Ni Saiful.. Cuba Cerita Betul-betul..


Tak faham betul la si Saiful ni..
Kejap kata kena liwat..
Kejap kata kena paksa buat oral sex..
Kejap kata tak basuh jubur 2 hari..
Kejap kata tak berak 2 hari..
Kejap kata sanggup tak solat jumaat sebab tak mandi wajib..

La ni kata tak basuh mulut 2 hari pulak...
Kalau bangun tidur kita terus pergi kerja tanpa gosok gigi..
Kompom nak bercakap dengan orang pun segan..
apatah lagi nak bersosial..

Macam mana la agaknya keadaan si Saiful ni masa tu..
Dengan tak mandi 2 hari..
Dengan tak basuh jubur 2 hari..
Dengan tak berak 2 hari..
Dengan tak basuh mulut 2 hari..

Hmmm.. C'mon la Saiful..
Teman bukan tak nak percaya dengan tuduhan kamu..
Teman pun bukan tak nak percaya yang Anwar ni sanggup liwat kamu..

Tapi teman pun ada akal yang baik..
Teman ada kewarasan yang baik..
Tolong jangan paksa teman terima tuduhan kamu ni..
Sebab terlalu banyak kesangsian dalam tuduhan kamu ni..

Errr.. Kalau tak mandi wajib 2 hari..
Maknanya 2 harilah tak Solat Fardhu kan?
Rasanya.. boleh jatuh saksi fasik nehh!

adehhhh!!

Kepada Allah SWT kita serahkan segala penyaksian dalam kes tuduhan yang amat berat ini....

sunsnake 16022011


Doktor dakwa Saiful 'melawan' ketika diliwat

Perbicaraan kes liwat melibatkan Datuk Seri Anwar Ibrahim bersambung hari ini dengan pemeriksaan balas terhadap ketua unit kemalangan dan kecemasan Hospital Kuala Lumpur (HKL) Dr Khairul Nizam Hassan.

Dr Khairul Nizam merupakan individu yang bertanggungjawab menjalankan pemeriksaan ke atas pengadu – Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Dalam keterangannya pada Isnin lalu, Dr Khairul Nizam memberitahu mahkamah bahawa beliau telah mengambil sampel daripada mulut Saiful kerana pemuda itu mendakwa telah dipaksa melakukan seks oral.


Berita Penuh

2 comments:

Anonymous said...

Salam Bro,

Makin lama makin bertambah menarik dan bertambah mengarut kes Liwat nie.

Makin lama lagi makin terbarai Berok sekor nie.

-wakleman

sunsnake@budakbalun said...

w.salam..

menarik tapi dalam masa yang sama semakin memalukan Islam!

yang menuduh orang Islam..
yang dituduh orang Islam..
Yang pendakwaraya orang Islam..
Ketua Peguam negara orang Islam..
Hakim mahkamah orang Islam..
Saksi kebanyakkan orang Islam...

Yang jadi peguambela pulak orang kafir!

hah elok!