Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Wednesday, January 5, 2011

Kenyataan 'Rasmi' Menteri Jaga Minyak


"Ada aku kesah?"

Saaaatuuuu!!! Malaysiaa!!!
Ssssaaaaatuuuuuu!!! Malaysiaaaa!!!
Saaatuuuuuu!!! Malaysiaaaa!!!
Wakakakakakak!!!

sunsnake 05012011

RON97, minyak tanah naik 10 sen lagi

Harga petrol RON97 dan minyak tanah masing-masing naik 10 sen seliter mulai tengah malam ini, kata Presiden Persatuan Penjual Petrol Malaysia (PDAM), Datuk Hashim Othman.

Katanya, ekoran kenaikan itu, harga petrol RON97 naik kepada RM2.40 seliter manakala minyak tanah kepada RM2.50 seliter.

azlan Hashim yang dihubungi berkata beliau dimaklumkan mengenai kenaikan harga kedua-dua minyak tersebut oleh pihak berkuasa malam ini, lapor Bernama.

Berita Penuh

2 comments:

Anonymous said...

Salam Bro,

Macam sial la ayat tu, Semalam baru kita bercerita pasal minyak masak takde dipasaran dan apa plak nasibnya lepas nie mungkin naik juga kot, kita tunggu dan lihat nasib kita lepas nie.

Tapi dengan selambanya minyak petrol RON97 plak naik harga lagi sekupang, tu seliter kalau isi temolok kereta dah tentu berpuluh liter tak ke beringgit kena tu?

Apa plak alasan Kerajaan lepas nie,alasan biasa minyak kita lebih murah dari ZIMBABWEE kot.

Malang nasib kita dapat pemerintah yang BAGHAL macam nie.

Dah nasib badan la YEOP!

-wakleman

malaysiandotcom said...

Pengumuman...~~~~!!!!
Kepada pengunjung2 blog wa,dan blogger2 yang meng link kan blog wa yang dahulunya ketuapolis.blogspot.com,kini telah bertukar kepada URL (http://malaysiandotcom.blogspot.com) mohon kerjesama lu all blogger kasi ejas sikit ok.tq