Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Wednesday, December 22, 2010

PKR... Anti Climax lah!


Aduyaii!!
Amende lah PKR Sabah nehh!!
Kalau nak keluar parti pun..
Apasal baru sekarang??

Kalau nak keluar parti..
Keluarlah masa kecoh isu pemilihan dulu..
Baru ada value..
Ini dah tak kecoh.. baru sibuk nak umum keluar parti!

Kalau nak makan tempoyak..
tunggu la hujung-hujung musim durian..
Awal-awal musim mana ada tempoyak yang kick!
Semua baru peram!

Kalau nak makan tempoyak..
jangan dah dekat-dekat nak mula musim durian..
sebab tempoyak dah habis!!!
kena tunggu hujung-hujung atau ngam-ngam habis musim durian!

wakakakaka!

sunsnake 22122010

Lagi ahli PKR keluar parti

KOTA KINABALU 21 Dis. - Lebih ramai ahli Parti Keadilan Rakyat (PKR) Sabah bakal meninggalkan parti itu akibat hilang kepercayaan dengan kepimpinan pusat yang menabur pelbagai janji untuk membantu rakyat negeri ini.

Hari ini, dua orang kanan PKR negeri iaitu Ketua Cabang PKR Putatan, Awang Ahmadsah Awang Sahari dan Naib Ketua Cabang PKR Beaufort, Lajim Yusof mengumumkan bertindak keluar daripada parti itu.

''Saya mengesahkan keluar daripada PKR mulai hari ini. Surat rasmi peletakan jawatan sebagai Ketua Cabang PKR Putatan akan saya serahkan kepada Presiden PKR, Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail esok.

Berita Penuh

4 comments:

kang kali kung said...

semua alasan same jer dari dulu..
X penah berubah..
Memang depa xkan ckp benda yg tersirat..
Ckp jer la ada offer,kan senang..
Sapa nk keluar,eloklah keluar sekarang dari bakal merosakkan parti kelak..

sunsnake@budakbalun said...

kang kali..
antara hikmah daripada isu pemilihan PKR baru2 ni ialah..
penapisan bagi PKR.. mana2 ahli yang hampas tuh elok benor la keluar!
contohnya Zaid Ibrahim!!
Perangai UMNO takleh nak buang!

Wallahua'lam

wanzal said...

Aku betui2 nak tergelak apa punya bahalolnya PKR ni..org keluar parti kata kena beli, kata nk tapis yang berkualiti, parti memang tak mau dah...hahaha mcm katun..dulu Zaid masuk PKR kata pemimpin telus, kualiti, dia minum arakpun kata dah tobat. bila dia keluar kata dia mcm2..dulu napa terima dia????? penapis bocor ka atau sebab PKR bodoh hampeh mcm NUAR JUBURI

sunsnake@budakbalun said...

wanzal.. ye ke? tapi apsal sampai sekarang utusan dok hentam PKR ni tak henggat ye?
sebab takut ke? sebab.. kalau berani sepatutnya UMNO buat tak tahu je dengan PKR yang bahalol ni..

wakakakakaak!