Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Tuesday, November 30, 2010

Tn Guru Haji Hadi - Perghh!!


Serious teman rasa jealous ya amat tengok gambo-gambo dalam facebook bro nih!
Maunye tak jealous!
Teman dapat duk depan Hj Hadi masa Ijtima' Pemuda hari tu pun rasa best!
Tapi pak syeikh ni dapat joint Tuan Guru gi mancing kat Tasik kenyir lagikkk!!
Cheiss!! Jealous ya amat neh!

Apa-apa pun.. kagum dengan kesederhaan Tuan Guru..
Tengok la pakaian dia.. simple gilerr!
Rasanya.. smart pakaian teman lagi kalau teman yang gi tempat tuh!
Dengan kopiah yang cocok dengan dressing dia..
hehehehe.. Steadylah Tok Guru!

Allahuakbar!
sunsnake 301112010

sumber - facebook bro nih! via blog Tinta Hijau

2 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

uish lama tak p mancing ni bro..

sunsnake@budakbalun said...

sama laaa...
teman pause kejap..
orang umah pregnant daaa..