Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Wednesday, October 20, 2010

Rosmah.. PM In Waiting?


Wakakakak!

Teman dah makin confuse dengan peranan yang Kak mah ni mainkan..
Sebagai Isteri PM?
Sebagai Isteri Najib?
Sebagai '1st lady'?
Sebagai Menteri di Jabatan Perdana Menteri??
Sebagai Menteri di Kementerian?
Sebagai Menteri permata?

Kalau dah dalam belanjawan negara pun ada allocation untuk Kak Mah ni..
Kira hebat laaa!!
Sehebat-hebat Kak Siti Hasmah dulu pun..
Takat Badminton je yang dia terserlah..

Allahyarhamah Hendon pun..
Takat hal-hal batik Malaysia je yang dia joint..

Mari sampai Kak mah ni..
Dengan badminton.. dengan batik.. dengan Kementerian punya kerja pun dia sapu!!
Perghhh!!
Nak kata Senator tak senator..
Nak kata YB tak YB..

Bayangkanlah..
sampaikan time kempen PRK pun dia turun berkempen!!
Something yang Kak Siti Hasmah dan Allahyarhamah Hendon tak terfikir pun nak buat gamaknya!

wakakakaak!

Makin menyampah lak rakyat tengok!
sunsnake 20102010

Peningkatan Peruncit Asing Ubah Persekitaran Industri Runcit Negara, Kata Rosmah

KUALA LUMPUR, 19 Okt (Bernama) -- Peningkatan peruncit asing telah mengubah perkitaran perniagaan runcit dalam negara, kata isteri Perdana Menteri Datin Seri Rosmah Mansor.

Beliau berkata perniagaan runcit asing telah memudahkan pengembangan, memodenkan dan menambah baik kecekapan industri runcit domestik.

"Meskipun dengan perubahan ini, peruncit kecil atau peruncit masih relevan dan mewakili perkhidmatan penting kepada komuniti dan ini dapat dilihat dengan pertumbuhan 13 peratus jumlah kedai sehingga Jun 2009, sedangkan hipermarket atau pasar raya besar berkembang tujuh peratus pada tempoh yang sama.

Berita Penuh

2 comments:

aku perasan said...

Aku perasan cam Menteri kepada PM?

Miss Fairladyjim said...

ha'ah..jim pun confius...sapa PM msia sebenarnya ea..Najib ke Rosmah nie?