Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Wednesday, October 13, 2010

Najib Suruh Didik Anak? Wakakakaka!

anak ehem..ehem..

Anak Najib...


Anak Muhyiddin...


Ustaz Khalil, Anak Tuan Guru Haji Hadi..


dua-dua anak DS Nizar..


Ustaz Nik Abduh, Anak Tuan Guru Nik Aziz..

Teman sokong sangat dengan statement PM nih!
Cuma pengertian 'pemimpin' tu yang Najib kena jelas kan lebih detail..

Pemimpin yang macam mana yang dia maksudkan?
Pemimpin yang macam dia ke?

wakakakaka!

Tepuk dada tanya Iman.. jangan tanya selera... ikut selera yang rasuah kapal selam pun selamba tibai tuh!!!

sunsnake 13102010

Didik anak jadi pemimpin - PM

PUTRAJAYA 11 Okt. - Datuk Seri Najib Tun Razak menyifatkan Wanita-Wanita Pertama merupakan kumpulan terbaik dalam melaksanakan tugas memupuk golongan kanak-kanak sebagai pemimpin pada masa depan.

Perdana Menteri berkata, apabila kumpulan wanita pertama yang dianggap sebagai ikon, bersuara mengenai kanak-kanak kurang bernasib baik, ia mampu menarik perhatian umum sekali gus mendorong pelbagai pihak menggembleng tindakan bagi menyelesaikan masalah dan menghulurkan bantuan.

Justeru beliau menyokong idea penganjuran Sidang Kemuncak Wanita-Wanita Pertama yang julung kali diadakan di negara ini kerana percaya ia menjadi landasan membentuk kerjasama dan persepakatan.

Berita Penuh

5 comments:

Isa said...

Didik anak cara sekularisme... cara umnGok... macam dalam gambar tuuuuu....

Baru boleh jadi pemimpin sekular macam dia... hahaha...

AMIR KOMENG said...

MAPUH LA...ESOK-ESOK JADI PEMIMPIN LAGUMANA LA JADI...
(kan kita ni pilih pemimpin berdasarkan keturunan...kalau pak dia dulu jadi PM..kemungkinan esok-esok anak dia plak jadi PM...)

sunsnake@budakbalun said...

amir..so kita kena start monitor perangai anak Hishamuddin la nampaknya!! wakakakaak!

ISA..
bapak borek anak rintik..
kemana nak tumpahnye kuah kalau idak ke nasik!
melainkan kuah basi.. kta humbankan ke longkang!!!

Anonymous said...

Aduh kena ngurat anak TPM la gamaknya teman ye, baru leh kayoo rayoo. Teman teringin nak pakai X5 ke X6 ke, tapi setakat nie mampu BMX je la.

Anak pemimpin PAS mana ada duit nak melabur kat CLUB dan didampingi awek-awek cun mata duitan. Poket kosong kena mengaji je la jawapnya.

Anak pemimpin umNGOK lain la, depa ada saham dalam CLUB-CLUB kat KL nie. Depa masuk CLUB semua under cover, lembu daddy ada jaga.

-wakleman

sunsnake@budakbalun said...

untunglah jadi anak menteri UMNO.. untung dunia lahh.. kalau itulah istilah untung pada depa....