Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Friday, October 8, 2010

Inikah Wajah Bakal Student Sekolah Hamil Ali Rustam??




Tahniah KM Melaka! Kalau ada seribu lagi budak melayu yang macam nih!
InsyaAllah.. meriah sekolah tuh!
Boleh bagi bonus kat kakitangannya!

Wakakakak!

Inilah namanya mengubat penyakit dengan penyakit!

sunsnake 08102010

sumber - Blog Na'im

13 comments:

Anonymous said...

UMNO BODO!!!!

Pakwe Tiz Zaqyah said...

ahahaha ini 3gp baru ke lama...tak pasal2 budak tu tekena...

ahahahahahahahaha

MOH KEMBARA said...

Salam, apa demer buat tu Yob? Extra-curricular activity ke? Apa nak jadi dgn mak bapak sekarang, anak dibior jadi gini?

Ramboo Tank said...

Semoga ALI RUSTAM sudi melawat blog ku ini..sempena PRK GALAS..http://gloriamind.blogspot.com/2010/10/zikir-sesat-umno-yang-diluluskan-oleh.html..TQ SunSnake..

Abhamz said...

salam, masyaAllah dasyhat sungguh perangai budak2 kita sekarang ni, macam mana kita nak buat ni? Islam ada cara menyelesaikannya, tapi ramai orang tak yakin....hairannnnnn!!!!

Anonymous said...

Baso ore loni benggong...tolok hukum hudud, lagu nie lah jadinya. Kite sibuk nok hapuskan gejala sosial...kite plak dok sibuk buat skolah untuk remaja hamil. xker nampak sangat menyokong seks bebas. Iyerlah...kalau aweks² hamil...xper...skolah tue kan ader. Jenis otak sempit camni ler. Sempat lagi tue terbang oversea untuk lihat camne skolah untuk remaja hamil kat sane. Betul ker g sana nak buat research??? Padahal makan angin aje...membazirkan duit rakyat aje!!!

kang kali kung said...

salam..manusia apabila menolak Hukum ALLAH,maka hilanglah fitrahnya sebagai manusia kerana manolak peraturan dari tuhan yg menciptakannya..Maka jadilah mereka seperti binatang sebagaimana yg kita saksikan diposting ini...x ubah macam lembu sedang yg berjimak ditepi-tepi jalan..Usah biarkan lg negara ini diperintah dengan Undang2 yg mengikut nafsu manusia yg menolak undang2 penciptanya sendiri..Kt padang mahsyar nanti ALLAH tidak akan menerima alasan2 bodoh bila disoal bab adakah kita mengangkat Al-Quran sebagai perlembagaan tertinggi kita semasa hayat kita didunia..

Anonymous said...

Yob.
Ada sorang budak dari kampung menerang dah lapor diri....

Kita tunggu out put dari sekolah tu dulu....

Emmmm...
Takut juga terkena batang hidung sendiri........

"blogenstarz"

sunsnake@budakbalun said...

hmmm.. teman kadang2 fikir..
apakah sebenarnya tujuan sekolah itu dibuat?

Selalunya kalau sekolah tu ramai student, pengetuanya akan bangga!

Apakah hasrat pengetuanya?
Dan tidakkah dia bimbang jikalau suatu hari nanti tiada pelajar di sekolahnya itu?

perlukah dia bimbang jika tiada pelajar? apakah dia akan tiada pekerjaan lagi sekiranya sekolahnya itu tiada lagi pelajar?

adusss!!

blogen - Sama-sama kita berdoa agar jangan ada ahli keluarga kita terlibat sama! Allah SWT lah yang Maha Berkuasa menentukannya..
Hatta anak nabi Nuh sendiri tak ikut seruan ayahnya inikan pulak kita manusia biasa!

Anonymous said...

BRO

Begitulah hendaknya...
Anak hanya harta kita yang ada...


"blogenstarz"

cikmatgelap said...

anak sape tu.....anak org umno ke tu...anak org pas ke tu...atau anak org pkr ke....yg jelas budak tu anak melayu.....budak tu mesti fikir nak risau apa....sekolah baru dah sedia ada ...klu pusat terangkat nanti...peruk dah mengening.....boleh pindah kat jasin melaka....kehkehkeh....sekolah pengalak melahirkan anak haram jadah ....tahniah dan takziah

sunsnake@budakbalun said...

cikmat..
tak kira la anak siapa pun..
yang pastinya budak2 tu melayu!
dan ada beratus ribu lagi budak2 melayu yang rosak!
malahan mungkin lebih teruk daripada ni!

temuntirung said...

yucks!