Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Saturday, July 17, 2010

Maya Karin - Ada chance teman!!!


Buat Maya Karin.. bersabarlah..
Mungkin ada hikmah disebaliknya...
Jodoh Pertemuan ditangan Tuhan yang Esa..
Perpisahan pun ditentukan olehNya..

Mungkin selepas ini ada pertemuan lain..
err.. mungkinkah dengan bloggerz dari Kampung Balun?? hik hik hik!

p/s: mungkin jugakkah anak perempuan bekas PM akan terpaksa set GPS balik untuk monitor suaminya!! wakakaka!
sunsnake 17072010

Maya Karin, suaminya sah cerai talak satu

July 16, 2010

KUALA LUMPUR, 16 Julai — Pelakon dan pengacara TV terkenal Maya Karin dan suaminya Muhammad Ali Abdullah hari ini secara rasminya bercerai dengan talak satu.

Keputusan itu dibuat Hakim Mahkamah Tinggi Syariah Mohd Amran Mat Zain.

Menurut sumber terdekat pasangan tersebut hadir ke mahkamah hari ini adalah untuk bercerai.

“Maya dan suaminya datang untuk membuat permohonan penceraian dan mereka secara rasminya bercerai dengan talak satu hari ini,” katanya kepada The Malaysian Insider.

-Malaysian Insider

4 comments:

Pak Long said...

Salam,
Mak Long hang tanya, yang ni pun hang nak balun jugak...?

sunsnake@budakbalun said...

W.salam..
Aduyai Pak Long.. cemane Mak Long leh tanya cenggitu??

Err.. yang ni lah ok.. 'bergetah' lagi!! macam tak terusik bak kata orang German!! wakakaka!

HARUM KASTURI said...

Err..gate jugak Budak Balun nih yeh..kita lawan SEBUT HARGA lah lepas nih yeh..

sunsnake@budakbalun said...

Harum...
eh eh eh!
tender la pulakkk!! wakakaka!