Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Friday, July 30, 2010

Hukum belum jatuh, dah jadi bukti Malaysia Telus?


Apalah hayunnya TPM Sembab ni..
Lom jatuh hukum pun si cukong ni bersalah ke idak..
Banyak flow nak tempuh lagi!!
Silap-silap sempat la si cukong ni mampus..
Macam kes Eric Chia..

Tiba-tiba Sembab ni dah mendabik dada!
Malaysia Telus..

Pala abah dia!!!
sorry petang ni mood tak berapa baik sangat!
tu yang rasa nak maki je tuh!!

sorry...sorry...sorry!

errr.. siapa masih ingat kes Kasitah Gaddam?
sunsnake 30072010

TPM: Kes Ling bukti sistem perundangan negara telus
Jul 30, 10 3:47pm

Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, pendakwaan terhadap bekas Menteri Pengangkutan Tun Dr Ling Liong Sik membuktikan sistem perundangan dan kehakiman negara tidak berat sebelah sebagaimana yang sering didakwa pihak pembangkang. Sebaliknya beliau berkata, ia membuktikan sistem perundangan di negara ini adalah saksama dan telus kerana tindakan tetap diambil walaupun terhadap seorang bekas anggota Kabinet BN. "Ini soal undang-undang dan penyiasatan pihak berkuasa...bila sampai satu peringkat pihak berkenaan berpendapat ada tindakan yang perlu diambil, maka mereka bertindak. "Biasalah pembangkang akan buat apa sahaja kenyataan apabila keputusan tidak menyokong mereka, mereka katalah tidak adil," katanya kepada pemberita ketika diminta mengulas mengenai pendakwaan Dr Ling di Mahkamah Sesyen semalam.
Berita penuh

4 comments:

baginda® said...

tak berat sebelah pale hotak dia...

da abis madu barulah sepah jadik mangsa... kalau tak dia tulah mohyidin junjung...

korang tunggu ler kes sapol.. lepas abis madu sepul pada Umngok abis di buangnye sepah sepol

Isa said...

Tak baik maki2 bro... kah..kah..kah...

mood dah baik belum... hahaha..

keluhum said...

Benda dh 8 tahun baru nk heboh cite..Yg selama ne diperam kes ne buat apa?Ke nk tggu Green light utk clear nama2 proksi dari disabitkan atau cuma strategi nk pulih imej gomen jer..Kes ne akan beralih dari muka depan paper ke muka tengah,klu bole kt ruang keputusan Magnum 4D supaya kaki judi boleh bawak bertaruh apa keputusan Mahkamah..Kah,kah,kah..

sunsnake@budakbalun said...

baginda..
elok suh pencacai refresh balik apa cite si Azizan drebar tu sekarang!

Isa
Wakakakak!!
Dah ok dah... kena baca yaasin sepalin-dua baru ok! wakakaka!

Keluhum
Bak kata Mahfuz.. dengan Najib2 kena tipu!

Tapi sebenarnya bukan kena tipu.. depa tahu kes ni..
tapi sebab satu kabinet bersubahat!
diam-diam suddaaahh!!!