Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Saturday, June 12, 2010

Elehh!! Patut Mexico dah menang tadi!



Full Time Result - South Africa 1 - 1 Mexico

Chaitt!! Clear giler-giler bola tu masuk!!
Dan scorer Mexico tu tak off-side!!
Kan ada player South Africa kat atas line gol tuh??

aduhhh!! Linesman tu confident giler angkat flag offside!!

dah macam Saiful Bukhari pulak linesman tuh!! menipu!!

wakakakaka!!

Kompom linesman dah kena vodoo dengan bomoh-bomoh afrika nih!! wakakaka!

sunsnake 12062010

3 comments:

wan said...

offside

tu masuk dlm peraturan offside

sbb x bleh pass bola ke player kt blkg goalkeeper

pengadil bkan calang2.

sunsnake@budakbalun said...

wan.. maksudnya??
err.. teman ada ter miss apa2 ke law offside nih?? huhuhu

sunsnake@budakbalun said...

owhh.. setelah ditelek-telek..
barulah teman faham mengapa gol tu disallowed by refree..

memang player Mexico tu dah offside atas law baru yang FIFA buat..

hmmm.. kena study balik nih!