Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Wednesday, June 2, 2010

Bukti Anwar tali barut Yahudi!!

Apa tunggu lagi Arman PERKASA?

Apa tunggu lagi bro Armand?? Panglima Melayu!
Demi Agama, Bangsa dan Negara!!

Terbukti Anwar Ibrahim ini pengkhianat Melayu!
Pengkhianat Agama!! Pengkhianat Bangsa!
pengkhianat negara!!

Kena demo nih!! Bawak speaker besor-besor sikit!
Itu hari kecik sangat!! sampai makcik punya suara lagi kuat dari tuh!!

Aduhhh!!!! sengal!

sunsnake 02062010



Pertubuhan Yahudi mahu Amerika putuskan hubungan dengan Anwar
Harakahdaily

KUALA LUMPUR, 2 Jun: Sebuah pertubuhan Yahudi yang berpengaruh di Amerika meminta negara itu agar menyenaraikan Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai musuh Amerika berikutan tindakannya mendedahkan hubungan kerajaan dengan APCO dan Asia Soft di Dewan Rakyat baru-baru ini.

Menurut surat B’nai B’rith International’s, The Global Voice of the Jewish Community, yang mempunyai 200,000 ahli dan penyokong itu, mereka sangat kesal dengan kenyataan anti-Sematic yang dikeluarkan oleh Anwar itu.

Melalui surat yang ditandatangani oleh Dennis W. Glick, Presiden dan Daniel S. Mariaschin, Naib Presiden Executif B’nai B’rith International’s itu, mereka mendesak kerajaan Amerika memutuskan hubungan dengan Anwar.

Surat yang bertarikh 25 Mei itu ditujukan kepada John F. Kerry, Pengerusi dan Richard G. Lugar, Ahli utama Jawatankuasa Hubungan Antarabangsa Amerika Syarikat.

Berita Penuh

6 comments:

AzamDin said...

ahahahahhaaahah teruk la Anwar kena balun ngn USA.. ahaha tapi blogger umno ni pun bijak gak..depa ttp kata yg anwar ni geng Yahudi walaupun dulu..itu je la cerita dalam skrip diorang..alahai...yakpur

sunsnake@budakbalun said...

azam..
bila rezeki yang masuk mulut puak2 blogger UMNO ni mai dari yang haram.. tu la jadinya!!!

ayam den lapeh said...

Bila dh jd ancaman pd UMNO,dikorek la apa sj info x kira la info masa kawan tuh duduk dlm UMNO pun akan dihighlight..Xsedar yg kamu tu bukak pekong sendiri..Kawan tuh dh x duk dlm UMNO lg,yg masih UMNO tu hangpa..Toksah buang masa lah layan org yg dh hilang majoriti 2/3 neh..Puak ne dh nk kalah dh pun,Tu pasal la belanja utk PRK smpai berjuta-juta sbb nk pertahankan kuasa dan pengaruh..Kejap kata ekonomi negara bagus,kejap kata negara nk bankrap..Tang bagi hak kt negara lain dia kata dpt untung,tang yg nk bagi kat rakyat dia kata negara akan bankrap..Mcm org gila dan sasau jer cakap2 depa neh..Puak2 ne klu boleh,smpai Imam Mahdi dah sampai pun depa ne nak berkuasa lg..Jgn dilayan org gila neh..

sunsnake@budakbalun said...

den lapeh...

ikutkan memang malas nak layan puak2 UMNO ni..
tapi mengenangkan WAJIB menentang kebatilan disebabkan depa dok masih pegang kuasa lagi..

maka kena la layan..
bukan layan depa sangat..
tapi nak perbetulkan rakyat yang sekian lama dibuli dan dihina maklumatkan oleh UMNO-APCO nih!

ayam den lapeh said...

Sunsnake..Teman kata jgn layan tuh maksudnya jgn ada yg termakan dgn dakwaan depa dan rasa tergugat keyakinan..memg la kena hujah balik dakwaan depa tuh..Teruskan perjuangan..

sunsnake@budakbalun said...

betul2 tu.. teman sokong benor..

Penerangan kepada kebenaran kena terus jalannnn!!

Dakwah!!!

Allahuakbar!!

Hancur Toghut!!