Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Sunday, April 25, 2010

PRK Hulu Selangor (117) Pengundi hantu dikesan? (Bergambar)

Di Peti Undi SMK Bukit Sentosa.. suatu adegan mencurigakan sempat teman snap..

Brother ni memang bukan muka orang sini.. sedang dia terpekik terlolong dengan group budak2 melayu penyokong MIC..
tiba2 ada lelaki muka serius UMNO cuit dia dan dengan segera dia berlari ke rumah lot belakang kumpulan budak2 tadi!

Terus tukar baju biasa beb!

teman dok snap je mana yang dapat..

lepas dia tukar baju dia mendapatkan mamat UMNO tadi dan diberikan sesuatu lalu dimasukkan ke dalam wallet!

dengan gaya menerima arahan sambil mengangguk2 kepala terhadap mamat UMNO tadi, dia terus perlahan-lahan berjalan kaki menuju ke tempat mengundi.. siap sempat lagi seorang bro UMNO berlari dan membisikkan sesuatu padanya..

Muka mamat tu memang teman tak cam! dan memang jelas dia gabra! takut2 berani...

Wallahua'lam!

sunsnake
lagi gambo2 hari mengundi PRK P94 di http://budakbalun.blogspot.com








9 comments:

Shahfrizan said...

hoi anak gampang, aku budak bkt sentosa la...kalau tak tau tu tanya2.aku salin baju pasal x leh masuk undi pakai baju lambang parti.tu la kalau dah PAS tu penipu je keje dia..aku MOHD SHAHFRIZAN Bin MOHD SHARIF

Shahfrizan said...

rumah aku punya la dekat dgn peti undi tu ko bole kata aku pengundi hantu. yg hantu tu ko la kut.
aku bagi ko tempoh sampai esok utk buat permohonan MAAF secara rasmi di BLOG KOTOR ko ni.. atau aku akan ambil tindakan yg sewajarnya.

sunsnake@budakbalun said...

Assalammualaikum...
Alhamdulillah.. kalau betul ko bukan pengundi hantu..
Hmmmm.. sampai jugak ko ke blog kotor aku ni.. Alhamdulillah sekali lagi..

Kalau betul ko orang sini.. memang bukan pengundi hantu.. Aku minta maaf.. dan syabas kerana tampil membetulkan keadaan...

Tapi tak syok la kalau minta maaf dalam blog.. elok benar kita berjumpa.. leh bersuai kenal..
kesal gak aku.. cemane dah 10 tahun aku duk Bukit Sentosa ni.. tapi tak kenal ko! aduihhh!!

tolong email kat aku sunsnake1432@gmail.com

sunsnake@budakbalun said...

sebelum tu pasal ko nak ambil tindakan kat aku.. just to remind you..

is it i'm stated you as the phantom voter?

I said/wrote PRK Hulu Selangor (117) Pengundi hantu dikesan?

dan semua tulisan aku dalam post tu tak kata pun ko tu pengundi hantu!!!

so, apa masalahnya?
mahkamah mana ko nak pegi?

Dan yang paling menghairankan aku..

Yang ko terasa kenapa?
Kalau betul ko bukan pengundi hantu pun.. aku tak kata ko tu sah pengundi hantu?

Harap terima penjelasan ni dan sama-sama Istighfar...

Kepada Allah SWT aku serahkan segala-galanya...

sunsnake@budakbalun said...

En. Shahfrizn Sharif, dalam facebook bukan main sedap lagi kamu mengata Tuan Guru Nik Aziz ye? siap bagi nama kat beliau N.ajis lagi!!

Mana lagi kotor, blog aku ni ke atau akaun Facebook kamu?

Aku tak pernah letak nama najib sampai tahap najis lagi!!

Islam sangat ke kamu dibandingkan dengan Nik Aziz?

err... apsal aku tak pernah nampak muka kamu di masjid Bukit Sentosa ye? kalau kamu rajin ke Masjid time Subuh, InsyaAllah.. paling2 tidak boleh cam muka kamu..

maklumlah selalunya time subuh tak ramai jemaah.. senang nak ingat wajah2 jemaah yang hadir...

kita set time.. jumpa time solat subuh kat Masjid As-salam Bukit Sentosa.. ok? sembang subuh2 ni sejuk hati.. maklumlah.. subuh memang waktu yang sangat menenangkan!

Anonymous said...

kah kah kah..kuat fitnah budak balun nih..kantoi disitu..

budakbalun said...

susah jadi pencacai ni..
hati bebal campur buta..
mata tak buta tapi hati..

maklumlah..
gelap hati dok tengok aurat Rosmah,Shahrizat hari2.

teman dah jelaskan dah..
sebab tu tajuk nya ada tanda soalan?

bukannya tuduhan..
kalau dalam Mahkamah..
dah menang kes dah teman nih!

aduyaiiii!

Anonymous said...

assalamualaikum budak balun.. haha, UMNGOK mmg begitu.. toksah dilayan sgt.. sekarang nih ramai pengundi atas pagar protes senyap2.. tggu je la berakhir riwayat UMNGOK tuh nnt.. insya Allah.. TAKBIR!


- Wak Amat -

budakbalun said...

Wak amat..
Ameen!