Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Sunday, November 22, 2009

Tensen betul kat blog ada background music




Teman terkadang tensen gak dengan blog yang ada background music nih!
Ye laa.. kekadang ada yang pasang nasyid..
Ada yang pasang zikir.. malahan yang suara baca Al-Quran pun ada!
Alangkah indahnya!

Cuma terkadang teman kat opis dok layan blog2 ni jadi kelam-kabut tahap Ultraman dah menyala lampu merah kat dada bila satu opis terkejut dengor bunyi kuat dari pc teman nih!

kalau time rehat takpe lagi! kalau time keje? waduh!! capek gue!
teman pulak kaki lupa nak 'mute' speaker pc nih!!

Kekadang kalau surf kat umah di malam hari yang dingin macam sekarang nie..
memang menggelupur katak le mencari button slow kat speaker karat teman nih!!
mau terkejut anak-anak dan bini yang tengah syok tido tuh!!

Pesan teman, kalau boleh takyah la auto kan bunyi-bunyi tuu..
idak pun bagi option kepada visitor nak dengor ke idak..
hehehehe.. idea teman je lee..
sukati kome le nak wat cemane pun.. blog kome! eheheh
sunsnake 22.11.2009

1 comments:

mrakunman said...

salam.. datang lah ziarah and beri lah komen-komen peransang untuk saya dapat idea.