Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Friday, June 8, 2012

PTPTN-Kronologi Kebodohan UMNO



budakbalun 08062012

4 comments:

zulhairi aziz said...

salam tuan,boleh add blog zulh dalam bloglist tuan t,kasih

Anonymous said...

Tahap menteri lembu

Anonymous said...

Menteri Pengajian Tinggi ( Khalid ), Menteri Pelajaran ( TPM ) dan Menteri jaga lembu ( Noh Omar ) semuanya otak macam LEMBU....Ingat ugutan kamu tu ada orang takut...Piiirah....Kau nak ugut salah negeri dan pemimpin PRlah....kalau Melaka , N9 atau Perlis bolehlah.......

Anonymous said...

Kesian lembu asyik kena ko aja tapi tulah dah banggan tahap lembu jugak nak wat mcmno...tul haramjadah tahap mntri. ....yg bawah tak leh jaga ni nak jaga hak tinggi...lembu umporno tahap otak lembu