Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Friday, February 3, 2012

Pak Brahim... Ikhlaslah sikit brader....

Pak Brahim tahu ke sebelah dia tu bukan melayu? wakakakaka!

Dari hari tu teman dah kabo..
Pak Brahim ni memang pandai cari publisiti...
Semua isu dia nak komen..
semua aktiviti dia nak joint!

la ni..
orang bagi angpow.. dia pun nak bagi angpow!
orang bagi angpow Raya cina..
dia bagi angpow orang mati!!

wakakakakaka!

adehhhh!!!

budakbalun 03022012

PERKASA: Apa warna angpau BN bagi?

Setelah kumpulan pendesak Melayu PERKASA dituduh menghina masyarakat Cina dengan pemberian angpau bersampul putih, hari ini Setiausaha Agung NGO itu, Syed Hasan Syed Ali mendedahkan tindakan itu juga dilakukan oleh BN.

“Cuba lihat berita bergambar dalam Sinar Harian hari ini, apa warna angpau BN bagi?” katanya dalam kenytaan akhbarnya kepada Malaysiakini.

Syed Hasan merujuk laporan akhbar Sinar Harian bahawa penduduk di Seri Setia yang menerima angpau dalam sampul putih berisi RM100 daripada penyelaras BN Seri Setia Abdul Halim Samad.

Akhbar itu memetik seorang penduduk Taman Dato Hormat, Loh Miew Lin, 57, yang mengucapkan terima kasih kepada pihak penganjur kerana memberi mereka wang.

Walau bagaimanapun, Ketua MCA Bahagian Kelana Jaya Ong Chong Swen yang juga hadir pada majlis itu, menafikan dakwaan yang dibuat PERKASA itu.

Ong berkata ia adalah kes yang berbeza dan PERKASA tidak seharusnya mengheret mereka dengan kontroversi yang melanda diri mereka.-mkini

5 comments:

Anonymous said...

wong..wong...wong...

Anonymous said...

Sok...sek...sok...sek pemuda PERKASAM di jalanan ada kedengaran bahawa "sampul ang=pow bewarna putih sengaja diberikan pada orang2 cina sebagi tanda/simbol protest terhadap sikap RACIST orang2 cina yg tak sedar diri menumpang di Tanah Melayu"

Lantak hampa lah PERKASAM....
Hampa buat...hampa tanggung...

ajib said...

brani perkasa nak lawan towkey??? tarik balik dana nanti br tau

Anonymous said...

salam saudara balun..

kenapa bnyk anjing2 peliharaan UMNGOK nih berkeliaran kt blog nih.. siap menyalak2 lagi.. menyalak kt bukit kah? haha.. kasi tembak sekor2 tuh baru tau..

wak amat.

budakbalun said...

biarkan lah chai2 umno kat sini..
terhibur dengan tulisan2 mereka!