Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Tuesday, January 4, 2011

Khairul Fahmi Bakal Ganti Van Der Sar di United?


Perghh!!
Terkejut gak teman baca story ni di blog Brader Wak Albanjari tadi!
Gila nko! Ferguson berminat nak try Khairul Fahmi untuk ganti Van Der Sar!
1st goalkeeper!! For Man Utd! at Old Trafford??
Theatre Of Dream!!!

Perghhhh!!! Mau time tu gak si Khairul Fahmi ni dapat title Dato!
wakakakak!!

Tapi setahu teman..
Nak jadi player profesional di England kena ada work permit..
Nak ada work permit negara kena ana nombor yang baik dalam ranking FIFA..
So Malaysia no berapa dalam rank FIFA?
Ada chance ke?

hmmm.. macam ada tak logik je cerita nie??
Kalau betul... superbbbb!!!

sunsnake 03012011

2 comments:

Langit dunia.. said...

Boleh percaya ke tu yob..
Ntah2 kengkawan kita bergurau jer tuh..
Cube kamu check sumber info tuh!!
Xde nyer Sir Alex tuh nk pandang kite kt sini Yob..
Byk lg keeper kt Europe tuh tgh Que nk men kt United..

sunsnake@budakbalun said...

hehehe..
sebenarnya.. kalau untuk trial di academy MU teman caye la jugakk..
tapi unutk 1st eleven.. macam tak logik..

Lagipun MU baru sambar keeper muda dari denmark dengornye...