Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Monday, November 29, 2010

Sial Punya Blogger UMNO!



Teman dah lama berblog ni..
Tapi rasanya setakat ni belum pernah teman letak gambo2 yang merupakan bentuk tubuh badan orang walaupun pimpinan UMNO-BN dalam keadaan memalukan atau menghina..

Dan teman harap sangat agar mana-mana bloggers PR agar janganlah meletakkan gambar-gambar yang sama...

Tadi teman terjumpa dengan blog yang sial ni..
Actually dah lama teman tahu blog nih!

Memang sial! gambo Tuan Guru Nik Aziz kat atas tu pun kerja dia agaknya!

Teman semacam pastinya owner blog ni bukan Islam!
sunsnake 29112010

sumber- blog sial

7 comments:

jai said...

Orang BiNgai memang macam tu bro.

Dah tak ada idea buat super impose.

Itu je la yang mampu dilakukan oleh blogger2 BaNgang Barisan Najis.

cicit ngah layor said...

Jangan dilayan bender2 ghemeh mcm ni.Kalau kiter layan dan balaih balik aper yg dier buat tu,maker kiter termasok dalam kumpulan demer juger iaitu manusier yg tak tahan diuji dan tak ader nilai dighi.

Pakteh said...

Masih ok blog tu. Maybe digambarkan mengemis keredhaan Allah.
Bagaimana gambar Tun Mahathir, Paklah, Najib, Rosmah dan lain2 pemimpin UMNO/BN yang disuperimpose?.

Adakah Adil apabila perbuatan yang dilakukan oleh blogger PR, dihalalkan, yang dilakukan blogger pro BN, dianggap bangsat.
Fikir-fikirkan..

Anda mungkin xbuat tapi ramai rakan2 PR seperti anda..BUAT..

Pakwe said...

gambar rosmah cium shah rukh khan tu sape yg impose woi umat2 PR semua??? ahahahahaha

gmbar rosmah rambut kembang tk pakai tudung pun orng PR superimpose kan???

ahahahahaha

(ayat sindir ni)

bodo punye pembantu peribadi rosmah..

Anonymous said...

Salam!
Biarkan dema dengan perangai dema tu.Nanti diakhirat,dema akan dituntut untuk meniupkan ROH kepada gambar2 dema tu....
Bro..
Pintu gerbang Kg.Balun dah ghaib.... mana perginya....!


"blogenstarz.blogspot.com"

a.samad jaafar said...

Aku sokong !!! Blogger UMNO sgt bangsat dan biadap.. kot nak superimpose pun agak2 la.. betul ada blogger PR yg buat superimpose tp tidak sebiadap blogger UMNO.. yg menyokong blogger UMNO tu.. lapangkan dada dan buat perbandingan yg adil..

sunsnake@budakbalun said...

pakwe.. sinis..sinis.. hhehehe

blogenz.. aduihh.. teman pun lupa nak tanya org kampung mana pegi pintu gerbang tuh??
Sib baik teman sempat snap gambo buat heading!

a.samad
biasalaaa.. teman rajin jengok blog depa.. pointless!