Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Sunday, November 28, 2010

Jalanraya Area Bukit Beruntung Makin Teruk! Apa Cer?

Sekadar hiasan.. tapi yang sebenornya lagi teruk dari ni!!!


Teman dah lama pendam gak sebenarnya..
Tapi bila teman dah bagitau kat pihak berkenaan..
Masuk sebulan... 2 bulan.. senyap jee..
Apa cer?

Maksud teman pasal keadaan jalanraya sekitar Bukit Beruntung/Bukit Sentosa nih!
Dah makin teruk!
Lubang ada yang lagi besor dari kereta lagi!
Kalau jalan yang jauh dari orang ramai gagh la lagi.. ini jalan tengah-tengah bandor!
Lebih tepat area Traffic Light utama..
Lubangnye.. kalau tayar lori masuk pun kompom meletup!
aduyaiiii...

Ada teman buat laporan melalui website majlis daerahnya..
dah dekat sebulan.. haram..
reply ke teman pun idakkk!!!

so, harap kekalau ada mana-mana pihak yang boleh panjangkan isu ni..
sila la bantu kami penduduk Bukit Beruntung/Bukit Sentosa ni..
Tak kira la PKR ke.. UMNO ke.. PAS ke..
YB Kamalanathan ke.. YB Mat Isa ke.. Ahli Majlis Daerah dari Pakatan Rakyat ke..
YDP pernah dapat penyapu dari Anak Toyo ke..
Kami rakyat ni bukan nak berpolitik sepanjang masa...

Tiap-tiap hari ada yang pecah tayar kete moto langgar lubang!
Tak caye gi tanya tokei bengkel motor dan tayar kete kat area ni..
Deme suka laaa... ada masyukkk!!
Yang merananya kami rakyat ni haa..
dengan kerajaan BN kami kena tipu!
Takkan dengan kerajaan PR pun nak kena jugakkk!!!

p/s: gambo2 teman akan siarkan.. kamera bik mama bawak gi kursus! wakakaka!
sunsnake 28112010

2 comments:

amalhaj said...

teman ingat bebeno kate oghang tue2, kalo mawak keter baghu.... jumper lubang.... mengkome ngelak.... tp kalo dpt bini baghu.... junmper lubang????????? hahahahahaha

sunsnake@budakbalun said...

wakakakak!!
teman pernah dengor jugak tuh!
bila mike tulih ni baru teringat balik!!

wakakakaak!!