Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Wednesday, September 22, 2010

Hello YB Kamal.. Dulu lain sekarang lain la deyy!!




sumber - JAKIM

Buat YB Kamal, YB Serdang dan YB William..
Kesian kat kome.. masuk masjid skit dah kena sound dek UMNO!
Queen ni rilek je siap pakai kasut lagi!!

Pencacai UMNO jangan nak guna hujah tu bukan tempat solat!
Tempat Queen berdiri sambil pakai kasut tu paling-paling tidak kalau time solat Jumaat kompom tempat sujud tuh!!

Kat gambo no.3 yang tudung biru sial bukak aurat lagi!!
opsss.. Wanita UMNO rupenyer..
Mana ada malaikat jaga kiri-kanan dia!!

Inilah hasil pemikiran sempit UMNO!

sunsnake 22092010

1 comments: