Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Sunday, May 30, 2010

Lawak Jepun pecah perut!!

Dah la teman penat giler hari ni..
Sepanjang hari sibuk!!

Balik-balik layan surfing internet terjumpa video klip ni..
memang kelakar!!
release la skit tension teman..

Kreatif giler orang Jepun nih!! Dalam hal lawak pun kreatif!

2 comments:

mahaza said...

apa saja rancangan variety yang melibatkan Bit Takeshi (Host lelaki tu lah) memang karut gila. Rasanya Hole in The Wall - BOLOS (Msia version) tu pun rancangan dia kot sebab biasanya rancangan merapu dia di FUJI TV.

sunsnake@budakbalun said...

mahaza..
bangsa jepun ni memang jenis kreatif dan tak mudah putus asa..

teman ada sorang jepun kat opis..
perghh!!! kalau dia buat something sampai sudah dia buat!

dan kreatif gak la dalam nak menerangkan maksud pada orang...

hmm.. idak takkan PM Jepun kita sampai tak sempat nak hafal namanya.. asyik bertukar2..
sebab tu Jepun Maju..

Malaysia dok harap keturunan Bangsawan jugak la jadi pemimpin..

Tun Razak - Najib
lepas ni..
Tun Hussein ON - Hishamudin
lepas tu..
Mahathir - Mukhriz..

kalau UMNO ada nyawa lagi laaa