Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Monday, May 31, 2010

Adun UMNO nak masuk PAS?? Jangan lupa Syeikh!!


Jangan lupa Syeikh... betapa munafiknya ADUN Bota Perak dulu..
masuk PKR tak sampai 2 hari!!

Ingatkan Ikhlas nak masuk PKR.. rupanya jadi pelakon lelaki terbaekk!!
Sekadar menghalalkan cara..
DS Anwar Ibrahim terkedu terus!!

So, Ustaz Azizan... better2 aware sangat2!!
Dalam suasana Kedah masih ditekan dengan isu-isu lompat parti ni..
Tak mustahil skrip yang sama di Perak digunakan di Kedah..
Ntah-ntah dah ada dah mamak UMNO mana-mana standby nak take over jadi MB Kedah!
wakakaka!

Puak2 UMNO ni.. kena buat macam Hamas layan Regim Israel..
Tak leh percaya sangat!!

Maklumlah.. penasihat UMNO pun APCO Israel!!
Mana lagi kuah nak tumpah???

sunsnake 31052010

SYED SOBRI ADUN KUALA NERANG KECEWA DENGAN SIKAP PEMIMPIN UMNO KEDAH?

Dato' Syed Sobri Syed Hashim (Foto) ADUN Kuala Nerang yang dihebohkan sebagai wakil rakyat UMNO Kedah yang bakal menyertai PAS dikatakan begitu kecewa dan kesal dengan sikap pemimpin UMNO negeri itu yang tidak memberikan perhatian di atas kemelut yang sedang dihadapinya.

Syed Sobri yang kini menyisihkan dirinya dikatakan juga sedang berjinak-jinak untuk menyertai PAS walaupun telah dipujuk oleh sahabat handai supaya beliau tidak meneruskan niatnya itu.

Menurut sumber daripada orang yang terdekat dengannya memberitahu, Syed Sobri akan tetap dengan pendiriannya untuk meninggalkan UMNO menyertai parti PAS.

Difahamkan Dato' Seri Azizan Menteri Besar Kedah memaklumi tentang perkara ini dan PAS dikatakan tidak menjadi halangan besar untuk menerima penyertaan Dato' Syed Sobri di dalam parti itu.

2 comments:

AzamDin said...

dia nak buat trick ala ADUN bota hari tu...dah tu nanti diorang nak PAS bukak mulut untuk mengkafirkan ADUN tu nanti..macam la tk tau..tapi kita tak leh gak burung sangka..apa2 pun kna beware of this frog la.. ehehe

sunsnake@budakbalun said...

pada teman laa.. lompat2 parti ti walaupun dari BN ke PR pun teman tak berapa setuju.. Dari segi prinsipnye..

contoh rakyat Bota.. dah tentu majoriti orang BN telah mengundi BN dalam PRU12.. alih2 ADUN dia joint PR plak!! dah tentu frust punya orang BN tuh!

Sama gak macam teman di DUN Behrang nih! bila Jamal Katak lompat! memang frust menonggeng teman dibuatnya!!!

so, better we go with good principal...