Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Tuesday, December 1, 2009

DAP tak patut buat macam tu..Ish! Apa laaa..
Tak sepatutnya DAP buat macam tu..
Sepatutnya gambar-gambar 3 ADUN katak itu diletakkan di dinding..
Dan dihiasi dengan kalungan bunga..
tulis kat situ..
"Dalam Kenangan" ataupun "Rest In Peace!"

Manusia-manusia pengkhianat macam ni tak seharusnya wujud!

Gambar Guan Eng kena bakar dek Pemuda BN semalam..
Gambar Koh Tsu Koon kena koyak dek Pemuda UMNO dulu..
Gambar Nik Aziz dilakarkan menunggang Babi di Selangor..
Budak-budak BN kencing di gambar Nik Aziz dan Haji Hadi di Selangor..
banyak lagi laaa..
Itu tak kurang hajar??

Apa pun.. ada baiknya tindakan memijak gambor-gambor 3 pengkhianat tu tak dibuat..
buat jadi modal puak pencacai aje..
sunsnake 01.12.2009

DAP bersifat kurang ajar - Ibrahim Ali

KUALA LUMPUR 30 Nov. - Pemimpin DAP bersifat kurang ajar apabila menjadikan gambar tiga wakil rakyat Bebas di Perak sebagai alas kaki untuk dipijak para perwakilan yang menghadiri konvensyen parti itu di Perak semalam.

Ahli Parlimen Pasir Mas, Datuk Ibrahim Ali turut mempersoalkan adakah DAP mengamalkan ajaran komunis selain mempertikaikan di manakah prinsip menghormati hak asasi yang kononnya diperjuangkan parti itu selama ini.

Menurut beliau, Ahli Parlimen Ipoh Timur, Lim Kit Siang; Ahli Parlimen Taiping, Nga Kor Ming dikatakan memijak gambar itu.

Difahamkan Ahli Parlimen Beruas, Datuk Ngeh Ko Ham; bekas Speaker Dewan Undangan Negeri (DUN) Perak, V. Sivakumar; Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Sungkai, A. Sivanesan dan ADUN Tebing Tinggi, Ong Boon Piow turut memijaknya.

Rakyat sifatkan DAP tidak berakal

IPOH 30 Nov. - Tindakan pemimpin DAP memijak gambar tiga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bebas pada konvensyen parti itu semalam mengejutkan kebanyakan rakyat di negeri ini.

Rata-rata mereka yang mahukan keamanan dan perpaduan, menganggap tindakan melampau itu sebagai perlakuan golongan yang tidak berakal.

Bagi Syed Mohd. Rahim Syed Husin, 57, sikap Penasihat DAP, Lim Kit Siang dan pengikutnya memijak gambar-gambar tersebut tidak mencerminkan keperibadian dan kepimpinan yang baik parti itu.

NGO Perak kutuk tindakan DAP

IPOH 30 Nov. - Tindakan pemimpin DAP memijak gambar tiga wakil rakyat Bebas pada konvensyen parti itu semalam menunjukkan pembangkang di negara ini tidak menghormati demokrasi dan mengamalkan undang-undang rimba.

Malah ia turut mendedahkan sikap kebudak-budakan pemimpin pembangkang

Beberapa pertubuhan bukan kerajaan (NGO) di negeri ini mendesak supaya pemimpin-pemimpin terbabit lebih 'sedar diri' dan menghentikan segera budaya 'hukum rimba'.

0 comments: