Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Wednesday, April 21, 2010

PRK Hulu Selangor (99) Salah Seekor katak telah tiba!


Begitu bangga sekali katak ini dengan logo 1Malaysia di dadanya..
Begitu bangga sekali katak ini menunjukkan 1Malaysia dengan tangannya..
Woi! Pulangkan balik kerusi YB Port Klang tu!!
1Malaysia tu ko punya.. ambiklah!
Tapi Kerusi DUN Port Klang tu milik rakyat Port Klang!!!

Bini pun ko takleh jaga inikan pulak nak jaga DUN???

p/s: Disebelah kata ini adalah sdr Sarjan Robidin Iba, seorang bekas intelligent yang berhempas pulas berkempen memenangkan katak ini di PRU 2008 dahulu! Dan sebenarnya katak ini sedang meng'cover' ketakutan dan kegelabahannya apabila disergah oleh Sarjan Robidin ini di BN Command Center! Mungkin dia tak sangka boleh terserempak dengan bekas sahabatnya itu!

Kalau nak tau apa perangai sebenar katak Port Klang ni boleh call Sarjan Robidin tersebut di no 0163010035... teman dah tau dahh!! malas nak heboh.. jaga etika!

sunsnake 21042010

Kes cerai: ADUN Pelabuhan Klang bela diri sendiri
Apr 21, 10 2:06pm

Mahkamah Rendah Syariah Klang hari ini menetapkan 28 Jun ini sebagai tarikh perbicaraan permohonan cerai secara fasakh yang difailkan oleh Ramizah Mazlan, isteri Anggota Dewan Undangan Negeri Pelabuhan Klang Badrul Hisham Abdullah. Hakim Syarie Abdul Malik Soleh menetapkan tarikh itu setelah diminta oleh peguam syarie Ahmad Nazib Johari yang mewakili Ramizah. Ahmad Nazib berkata pembelaan terhadap tuntutan fasakh oleh Badrul, 50, yang difailkan di mahkamah pada 15 April dan diterima pihaknya pada 19 April lepas tidak menjawab tuntutan fasakh yang dikemukakan oleh Ramizah, 39.

berita penuh

PRK Hulu Selangor (98) Zaid kaya meniaga bukan makan harta rakyat!


Muhyiddin persenda moral, kekayaan Zaid

Mengulas pengumuman PKR yang memilih Zaid sebagai calonnya, Muhyiddin mendakwa bekas menteri itu dipilih kerana kekayaan.

Dakwaan itu menyebabkan Zaid mencabar Muhyiddin bersama beliau mengisytiharkan aset masing-masing.

Kekayaan Zaid sekali lagi ditimbulkan secara tidak langsung oleh Muhyiddin semalam apabila beliau berkata Kamalanathan seorang pemimpin yang tidak tahu hidup secara mewah.

“Tidak semua orang di Hulu Selangor hidup dalam kekayaan,” katanya dalam nada menyindir cara hidup Zaid jika dibandingkan dengan kebanyakan pengundi di kawasan itu.

berita penuh

PRK Hulu Selangor (97) Korbankan BN!
Dalam lokap polis pun boleh mati! Inikan pulak..


Duduk Dalam lokap polis pun boleh mati! Inikan pulak nak naik kereta polis dan sebilik dengan UTK! Tau-tau karang dah berkecai badan kat bukit Puncak Alam! Senasib la dengan Altantuya lak Dr. Thailand nih!

Elok-elok misteri kematian Beng Hock tak selesai, mai pulak misteri kedua! Tiba-tiba je Imigresen sahkan tiada rekod kemasukan Dr. Pornthip ke Malaysia! Pulakkk!!

Baik la Dr. tu dok diam-diam kat negaranya...
La ni kan dah canggih, bagi keterangan online aje.. kompom takde UTK!

sunsnake 21042010

Hisham: Alasan Pornthip tak munasabah


Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hishammuddin Hussein berkata ini kerana meskipun jaminan keselamatan paling optimum telah ditawarkan kepada pakar itu namun beliau tetap tidak memberi respons untuk hadir memberi keterangan pada inkues hari ini. "Saya sudah kata berulang kali, saya beri jaminan keselamatan terbaik, pihak polis akan lakukan segala yang patut bagi menjamin keselamatannya sejurus beliau tiba di negara ini hinggalah beliau kembali ke negaranya.UTK di biliknya "Beliau akan dijemput dengan kenderaan polis di lapangan terbang sebelum dibawa ke tribunal dan kita juga akan tempatkan anggota Unit Tindakan Khas (UTK) di biliknya. Kita akan pastikan beliau selamat balik ke Thailand," katanya kepada pemberita di Pameran dan Persidangan Pertahanan Perkhidmatan Asia (DSA2010) di Kuala Lumpur hari ini.

berita penuh

PRK Hulu Selangor (96) Bukti UMNO bebas Arak!

Picture speaks a thousand words!

Khas buat blogger-blogger UMNO Bangsat yang sanggup menjual maruah melayu Islam demi kemenangan politik sempit!

Kesian dengan mak ayah blogger-blogger UMNO ini..
Susah payah bagi makan nasi dari kecik!
Dah besar jadi bodoh!

sunsnake 21042010