Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Monday, February 6, 2012

Susahnya Lawan Politik Dengan Beruk![gambar]
Lokasi : Kalumpang, Hulu Bernam, Hulu Selangor

Sempena aktiviti Semarak Hijau Dun Hulu Bernam, PAS Kawasan Hulu Selangor menaikkan bendera di sepanjang jalan... Malangnya... terjadi jugak kejadian bendera-bendera PAS dibakar oleh beruk-beruk yang mungkin 'tersinggung' dengan banyaknya bendera PAS di sepanjang jalan...

Susah betul lawan politik dengan beruk neh!

budakbalun 06022012

DAP Hasut UMNO Cheras!!!


Haaaa..
ni berita gempar!!
UMNO Cheras dihasut oleh DAP!
Sebagaimana tuduhan pencacai2 UMNO..
DAP dah hasut PAS..
DAP dah hasut PKR..

Ni yang terbaru dan tergempar!
DAP dah berjaya hasut UMNO Cheras!!!

Ayuhhhh!!! Selamatkan UMNO Cheras daripada hasutan DAP!!!

wakakakaka!!
Bangang punya pencacai UMNO!

budakbalun 06022012

'Jangan jadikan Wanita Umno perisai isu NFC'

Datuk Seri Shahrizat Jalil tidak sewajarnya menyalahkan pihak lain berhubung isu Pusat Fidlot Nasional (NFC) yang kini menjadi kemarahan rakyat, kata Ketua Umno Cheras Datuk Syed Ali Alhabshee.

azlan"Jangan reka cerita kononnya ada yang nak jatuhkan beliau, realitinya beliau tidak seharusnya menjadikan wanita Umno sebagai perisai untuk melindungi kelemahan dan kepincangan yang berlaku," tegasnya.

Beliau yang beberapa kali menggesa Shahzirat berundur mempersoalkan sama ada menteri pembangunan wanita, keluarga dan masyarakat itu sayangkan jawatan atau ikhlas berjuang dalam Umno.

"Mengapa susah sangat nak letak jawatan menteri, tak perlu bercuti dan salahkan orang lain kononnya ada agenda peribadi nak jatuhkan beliau," ujarnya, seperti dilaporkan dalam blog Umno bahagian itu semalam.-Mkini