Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Thursday, June 9, 2011

DAP Pengkhianat!! Sekali Laagi!!


Wakakakaa!
Teman tergelak besor baca komen YB Sekinchan ni..
memang terbaekk lah!

Kalau dah sampai tahap bukan Islam boleh cerita pasal syurga neraka..
cerita pasal fitnah dan saksi yang diterima oleh Islam..
cerita pasal syurga dan neraka..

Sama-samalah kita berdoa agar Allah SWT kurniakan hidayah untuk YB ni kembali kepada fitrah kejadian manusia iaitu Islam!

buat Che Det..
wakakakakaka!

budakbalun 09062011

Tun M wajar mohon maaf pada PAS, Anwar

SHAH ALAM, 9 Jun: Nasihat segera bertaubat Pengerusi DAP yang juga Ahli Parlimen Bukit Gelugor, Karpal Singh terhadap mantan Perdana Menteri, Tun Mahathir Mohamad dilihat sangat tepat pada masanya.

Timbalan Setiausaha DAP Selangor, Ng Swee Lim (gambar) berkata, nasihat itu sewajarnya diikuti baik oleh Mahathir memandangkan beliau seorang perdana menteri selama 22 tahun yang banyak melakukan kesilapan.

Menurut Swee Lim, Tun Mahathir mestilah menerima nasihat itu kerana sebagai seorang beragama Islam, beliau wajib percaya kepada konsep halal haram, dosa pahala dan syurga neraka.

Katanya, jika Mahathir tidak menerima nasihat bertaubat itu, nescaya di akhirat nanti, beliau akan disiksa dengan azab pedih ekoran kesalahan besar yang dilakukan semasa hidup di dunia.

“Antara kesalahan paling besar adalah memfitnah PAS dan menuduh Datuk Seri Anwar Ibrahim melakukan liwat yang tidak dapat dibawa saksi yang adil dan mencukupi.

Swee Lim yang juga Adun Sekinchan, Selangor berkata, sekiranya Tun Mahathir sudi bertaubat, maka selepas itu beliau hendaklah memohon maaf kepada PAS, Anwar serta keluarganya secara terbuka.

“Saya seorang bukan Islam tetapi saya menerima konsep halal haram, dosa pahala dan syurga neraka apatah lagi agama Islam (Allah SWT) itu Maha Pengampun.

“Semua orang pernah melakukan kesalahan, jangan berdegil, wajib dan sudah sampai masanya untuk beliau bertaubat serta memohon maaf sesama umat kerana jika enggan, ada bara api neraka menunggu di akhirat kelak,” tegasnya. - Harakahdaily

Syukur..Malaysia Masih Aman! Terima Kasih UMNO!


Tadi teman membeli susu baby untuk Al Fateh teman.. Baru minggu lepas beli, dah kena beli lagi.. Budak tengah naik macam tu laa..

Sampai di kedai.. Tu diaa!
Minggu lepas sekotak kecik RM8.70.. Hari ni dah RM9.00! Mak aihhh!! Itu brand susu baby paling cikai tuh! Tu aje yang mampu.. Lain la teman ni Ketua Bahagian UMNO! Leh la minum susu S-26!

Terima Kasih UMNO..
Mahal pun takpa.. Janji Malaysia Aman..
tak macam Zimbabwe kan?
ptuih!!!

Budakbalun 09062011