Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Friday, April 29, 2011

Haaa.. Bersumpah Pun! hahaha!


Haaa..
Akhirnya bersumpah pun dia..
Sib baik bukan dalam tandas!

Heran gak..
Polis bukan main sayang lagi...
Setuju benor polis dengan aktiviti sumpah ni..
sampai sanggup jadi pengawal keselamatan tak berbayor..
Kalau tak bayor laaa..

Walaupun sumpah jenis ni takde dalam Islam..
Dia buat jugak..
Hebat...
Teman baca ayat sumpah dia pun dah gerun tegak bulu roma dah!

fuhhh!!

budakbalun 29042011

Eskay akhirnya muncul lakukan sumpah laknat

Datuk Shazryl Eskay Abdullah - seorang anggota trio Datuk T - muncul di Masjid Amru Al-As, Bandar Baru Sentul kira-kira jam 4.15 petang tadi untuk melakukan sumpah laknat. Beliau tiba bersama dua lagi anggota tiro Datuk T - bekas ketua menteri Melaka, Tan Sri Abdul Rahim Thamby Chik dan bekas bendahari PERKASA, Datuk Shuib Lazim.

Kumpulan trio 'Datuk T' bertanggungjawab menayangkan video seks tersebut kepada sekumpulan wartawan sebelum ini, yang memapar seorang lelaki yang didakwa mirip ketua pembangkang yang juga ketua umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim. - Malaysiakini

"A'uzubillahi minal syaitanirrajim. Bismillahirahma nirrahim. (Mengucap 3 kali). Pada hari ini, 29 April 2011, dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang, saya Shazryl Eskay Abdullah berikrar dan bersumpah seperti berikut: A'uzubillahi minal syaitanirrajim, wallahi, wabillah, watallahi, aku bersumpah bahawa aku dan Datuk Seri Anwar Ibrahim berada dalam paparan video yang dirakamkan pada 21 Februari 2011. Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah pelaku dalam video tersebut. Sekiranya aku melakukan fitnah, maka Allah akan melaknat akanku."

3 comments:

leekonyou said...

Tak nampak pun si nuar. Mcm2 fatwa guna nak elak sumpah laknat ye ko nuar.

April 29, 2011 4:53 PM
Anonymous Anonymous said...

ALLAHU AKBAR DAN AL HAMDU LILLAH,

KEBENARAN AKAN ALLAH SWT TUNJUKKAN LAGI BAGI MEREKA YANG TERANIAYA DAN BENAR. sUMPAH LAKNAT BUKAN MAIN MAIN KERANA IA NYA BERSAKSIKAN ALLAH SWT DAN HARI INI IANYA TELAH DILAKUKAN OLIH DATO ESKAY.

KAMI RAKYAT MALAYSIA TENGAH MENUNGGU SANGAT BILAKAH MASA NYA DATO SRI ANWAR HENDAK BERSUMPAH LAKNAT? DARIPADA MEMBERIKAN BANYAK SANGAT ALASAN DEMI ALASAN APA SALAH NYA DATO SRI ANWAR BERSUMPAH BERSAKSIKAN ALAAH SWT? kENAPA SUSAH SANGAT????

KITA TUNGGU LAH TAK LAMA LAGI MACAM MACAM LAGI PETUNJUK DEMI PETUNJUK DARI ALLAH SWT AKAN DI PAPARKAN DIDEPAN KITA. INSYALLAH.
ALLAH MAHA BERKUASA.

HIDUPKU, MATIKU ADALAH KERANA ALLAH SWT.

SYABAS DATO ESKAY BERANI KERANA BENAR DAN TIDAK SANGGUP LAGI BERSEKONGKOL LAGI DENGAN PERBUATAN MANUSIA YANG BERSIFAT MUNAFIQ ANUGERAH IBLIS.

April 29, 2011 4:54 PM

Anonymous said...

Kalo dah betoi ANWAR...buat apa nak SUMPAH...sumpah nih kalo foto tuh bukan ANWAR...kalo aku betoi seorang MANUSIA...bukan BEROK...buat apa Aku nak sumpah..aku bukan BEROK...woooi..tak sedor memBODOHkan diri sendiri..

Anonymous said...

LEKIR ni dlm bahasa yahudi memang BEROK pon.hark.............................ptuih................................