Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Saturday, April 10, 2010

PRK Hulu Selangor (32) Amaran! 2 Anjing UMNO ini akan digunakan sepenuhnya!
Maklumat sahih yang teman dapat..

PRK Hulu Selangor kali ini juga UMNO akan gunakan teknik samseng dan ugutan seperti di Bagan Pinang! Semua orang tahu bagaiaman taktik mereka di Bagan Pinang dulu..

1. Bergerak seperti samseng!

2. Pakai tali merah, lilit kat lengan, tangan

3. Tarik seramai mungkin mat-mat rempit, kaki botol, mat dadah, mat ganja, mat zina dan semuanya akan dikumpulkan bagi menaikkan semangat merek sebelum keluar membuat kacau! Kalau perlu bagi budak-budak ni mabuk dulu! (di Bagan Pinang, puak2 ni siap muntah-muntah depan Markaz Induk Pemuda PAS)

4. Pastinya 2 anjing belaan UMNO iaitu PEKIDA dan Persatuan Silat ****** akan digunakan bagi mengepalai aktiviti-aktiviti samseng ini!

5. Hanya di Bagan Pinang UMNO gunakan teknik samseng dan ugutan ini dan hasilnya merfeka berjaya! Maka, wajiblah mereka menggunakan cara yang hampir sama disini.. Bukankah hidup mati mereka hanya untuk kuasa?

Maklumat ini teman dapat sahih dan terpulang kepada pimpinan PR untuk mempercayai mahupun untuk membuat perancangan balasa. Jangan dah jadi macam di bawah ni baru nak kecoh! Baru nak buat report Polis!

Kompom Ketua Polis Selangor akan cakap macam Ketua Polis Negeri Sembilan dulu..
"Kami tak dapat apa-apa laporan pun?" macam bapok Chow Kit je teman tengok dia masa tu..

sunsnake 10042010
0 comments: