Pages

Meh le jadi family teman di alam cyber! Jemput follow ye?

Thursday, April 22, 2010

PRK Hulu Selangor (105) Bapak Munafik nak turun!!!


Kalau dah berjanji.. tapi mungkiri apa nama dia??
Bukan Munafik? haaaa!! ni bapak munafik turun malam nih!!
Sib baik teman kat Hulu Bernam!! iDak mau gak turun dengor ceramah BN nihh!!
sunsnake 22042010

Dr M mungkir janji, berkempen di Hulu S'gor
Apr 22, 10 2:23pm
Mantan Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad dan beberapa pemimpin veteran lain dijangka akan memanaskan lagi kempen pilihan raya Hulu Selangor yang berakhir tiga hari lagi.
Mahathir pada 16 April lalu, selepas menyampaikan ucaptama ulang tahun ke-44 konvensyen Mara di Kuala Lumpur berkata beliau tidak mempunyai kepentingan bagi membabitkan dirinya dalam pilihan raya itu. "Saya tidak akan berkempen. Jika ada yang ingin menggunakan nama saya untuk berkempen, itu masalah mereka...Saya tak peduli,” katanya. Namun hari ini, beliau mengubah pendirian dan akan menyampaikan sebuah ucapan di Serendah pada jam 8 malam. Ini adalah kempen pertamanya sejak pilihan raya kecil di Bukit Gantang dan Bukit Selambau. Pada kedua-dua pilihan raya itu BN tewas. Mahathir adalah bekas perdana menteri pertama yang menyertai kempen pilihan raya BN. Sebelum ini, Tunku Abdul Rahman pernah berkempen untuk parti Semangat 46 pada sekitar 1990.

Pada pilihan raya Ahad ini, calon BN P Kamalanathan akan berdepan dengan calon PKR, Datuk Zaid Ibrahim.

2 comments:

Anonymous said...

Salam,

1 Nak tanya baik orang, tanya kawan dia. Nat tau buruknya, tanya pembencinya. Dua-dua tak akan berbohong, pasti bercakap benar.

2 Nak tau Mahathir, baca apa yang George Soros tulis di Bangkok Post.

3 Padanlah bengkok setiap rakyat Malaysia membayar hutang ceti-ceti internasional, termasuk bayi yg baru lahir; naik kempes kantong negara, dan kembong pula poket dia anak-beranak; makan tujuh keturunan pun tak habis.

Mahathir si negarawan, konon....!

budakbalun said...

W.salam..

Pada totok UMNO.. Mahathir ni dah macam mahatma ghandi!